onsdag 5. mai 2021

Zebra rullegardiner

Pris-garanti Skreddersydd selv dit rullegardin. The Zebras Near You Here! Finnes i flere størrelser og farger. Ta turen innom din nærmeste Princess-butikk for mer.


Smarte og praktiske rullegardiner.

Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig design og materialer. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Velg mellom lystette mørkleggingsgardiner, lysfiltrerende rullegardiner , og duo rullegardiner.


For Zebra har nemlig striper … og siden rullegardinen har tekstil i to lag - et transparent og et tett - kan du bestemme størrelsen på åpningene ved å justere stripene. Zebra rullegardiner har tatt det et skritt videre og regnes som den smarte rullegardinen. Den skiller seg ut ved at den har tekstiler i to lag. Dette gjør det mer fleksibelt og du har flere muligheter for skjerming.


Den har stripede gardiner med annenhver transparent og ikke-transparent stoff.

Etter mål, smale, el. Solskjerming og gardiner fra en av Norges største leverandører VistaNorge AS. Eksklusivt og fargerikt design. Bare fantasien setter grenser.


Zebra har et moderne og innovativt preg der godt utsyn og god skjerming enkelt justeres ved hjelp av forskyvning av front- og baktekstil. Denne solskjermingen kombinerer det beste fra rullegardiner og persienner, og gir et behagelig innendørs dagslys. Monteringslisten har en liten front på den ene siden. Gardinen kan monteres begge veier, man velger selv om man vil ha fonten frem eller bak.


Search for Zebra at Excite. Find Zebra at Only. Blant våre rullegardiner har du valget mellom lystett eller transparent duk i ulike mønster- og fargekombinasjoner. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn.


De er enkle å rengjøre med normal støvtørking. Med toppkassett i smakfull design beskyttes og skjules duken når den ikke er i bruk. Kjedetrekk, trinnløs regulering og softraise, gir deg enkel og jevn heving av gardinet.


Duo-gardiner gir to skjermingsmuligheter i ett produkt og lar deg slippe inn lys med en liten bevegelse på betjeningen. Visors rullegardiner kommer med flere betjeningsmuligheter, f.

I tillegg til å forhandle merkevarer som Faber og Velux, produserer UNIG kvalitetsrullegardinene UNIG BASIC og UNIG LUX. Du kan naturligvis bestille alle rullegardiner etter mål, slik at de passer perfekt i hjemmet ditt. UNIG bruker de samme komponentene som kjente merker og går ikke på kompromiss med kvaliteten.


Det vil si at enden på tekstilen er festet i overklassen, går ned og rundt en underlist, og så opp igjen til rullegardinrøret. Varia rullegardiner er av den beste kvalitet og svarer til de rullegardinene du finner hos den lokale gardinbutikken din. Det er enkelt, lett å rengjøre og gir lystett skjerming for både sol og innsikt.


Derfor er rullegardiner den optimale løsningen i rom hvor man ønsker å holde en ren og moderne stil. Vi tilbyr et stort utvalg tekstiler som du kan velge mellom. Her kan du bestemme hvor mye lys som skal filtreres bort.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg