mandag 13. mars 2017

Jotun mohair

Denne er mer beige enn grå, men gir likevel rommet en dempet og elegant stemning. En dempet brunbeige tone. Det er en kvistlakk og grunning i ett. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset.


Jeg ser for meg at den vil bli tøff her.

Himling malt med LADY Perfection tak 0 farge hvit. Vi har fargen Marrakesh, som ikke er så ulik Mohair. Fått veldig mye skryt av veggfargen på stua, den gir en lun og varm følelse og siden den er så matt så oppleves den ikke som prangende. Vi har ingen problemer med at fargen bryter med møblering, pynt og gardiner.


Har enda til gode å møte noen som synes det ikke passer. Fargene kan blandes i LADY Minerals. Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter.

Finn din nærmeste Maxbo butikk her! Nå har vi malt stua i fargene mohair og sand. Nå må vi male lister og lurer på hvilken farge vi skal bruke Hadde ikke tenkt å male.


Gylne hvittoner kan i enkelte omgivelser vippe Mohair i en litt grønnlig, dus retning, så test fargen før du setter den sammen med for gylne hvittoner. Er en gulaktig beigetone. En lun og fin beigetone med gule undertoner. Fremstår som noe dempet i uttrykket.


Riktig fargegjengivelse og kvalitet kan bare oppnåes med LADY eller andre Jotun -produkter blandet over Jotuns Multicolor system. Fargeopplevelsen kan variere med lysforhol glans, struktur og underlag. Fargeprøvene er å betrakte som retningsgivende. This color has an approximate wavelength of 577.


Se den gjerne sammen med de. Lisbeth Larsen, fargesjef i Jotun , liker å teste ut fargene hun anbefaler. Aller helst skal de virke avslappende, og i sin egen leilighet har hun gått for avstemte.


Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Jotun produserer kun malinger som selges som LADY, Sens eller Jotun. Maler du med Jotun farger i Jotun maling (blandet over Jotun blandemaskiner) har du en trygghet for at fargen blir slik den blir fremvist i fargekartet og på våre fargeprøver.

Det kaller vi Jotuns Fargetrygghet. As pioneers in colour technology, we bring your imagination to life with our all-new grid that helps in creating an ideal palette for your home. Bruk gjerne alle tre, det gir et friskt og deilig inntrykk. Den varme duse rødtonen har hint av rosa og minner litt om en god rouge. Den du ikke kan forlate huset uten.


Sammen med en frisk grønntone kommer den enda bedre frem. Våre maleruller er av god kvalitet som gir færre dypp og en mer effektiv jobb. På våre nettsider finner du et bredt utvalg som gjør jobben enklere for deg. Klarer ikke bestemme meg. Kjøkkeninnredningen er hvit høyglans.


Tv-stue (halvannen meter åpning mellom rommene) skal males i klassisk hvit. Kan vi male takene også i klassisk hvit, eller er det dumt med samme hvitfarge på tak og vegg? Når du velger en interiørmaling fra Jotun kan du være trygg på at produktet leverer på alle disse egenskapene. Velg malingen med de produktfordelene som dekker dine behov.


Med Jotun Fargetrygghet er du alltid garantert riktig fargegjengivelse. Farger bør prøvemales der du skal ha dem. Da får du rett bilde av hvordan fargen blir.


LADY Minerals er en kalkmatt mineralmaling som gir vakre vegger med kalket overflate og unikt fargeuttrykk. Så enkel å bruke at alle kan lykkes med å skape.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg