torsdag 24. mars 2016

Muskatnøtt jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!


LADY Supreme Finish Tre og Panel.

Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Denne fargen tilsvarer Caffe Latte. Oppleves som en klassisk varm beigetone, med hint av rødt. Passer best sammen med andre varme toner. Macchiato – en rødaktig beige tone.


En varm beigetone med klare røde undertoner. Muskatnøtt er en varm beigetone som passer godt til Sans og Sand. Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.

Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Vask med JOTUN HUSVASK. Se til at underlaget er rent, fast og tørt. Er det mye sot i eller misfarginger i underlaget kan du grunne med JOTUN KVIST OG SPERREGRUNNING.


Om peisovnen er godkjent og montert etter forskriftene er det ikke noe problem med varmen. En lys mellomtone som oppleves som lun og varm. En av Jotuns mest solgte farger. Trenden nå er mye grå og beigetoner i lyse nyanser.


Nøytrale toner, men som likevel gir boligen identitet og lunhet. Giftinformasjonssentralen får regelmessig spørsmål og henvendelser om folk som har spist større doser muskatnøtt. I forrige uke ble Jotuns nye farger lansert.


I løpet av dette året har seks personer tatt kontakt. Jotun tilbyr nemlig ikke bare veldig fine farger i seg selv, men de er også flinke til å tipse om hvilke farger som passer sammen, sånn som her. Du får fargebeskrivelser og tips til matchende farger enten du ønsker et lyst uttrykk eller et mørkere, lunere preg.


Bruken av muskatblomme og muskatnøtt kan variere noe. Muskatblomme har en mer aromatisk og noe mildere smak enn muskatnøtt. Det brukes også på kokt spinat og blomkål, i grønnsaksuppe og til fruktdessert.

Kanskje på soverommet? Er det noe jeg angrer på så er det at jeg har valgt en så lys farge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg