tirsdag 16. mai 2017

Jotun oxan fargekart

Zoek en Vergelijk Jotun Oxan online. Bespaar nu met GigaGunstig! Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling.


Jotun oxan fargekart

Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Inspirasjon når du skal male ute. Vi har fargesatt en rekke hus, terrasser, etc. Kartet gir deg en god oversikt over nyanser og muligheter, men husk at lysforhold og andre elementer i interiøret kan ha stor påvirkning. Vi anbefaler deg derfor å gjøre ditt endelige valg ved hjelp av en større fargeprøve eller oppstrøk på en vegg med JOTUN Fargeprøve Interiør.


Når du velger våre malinger, lover vi at malingfargen blir lik fargen du valgte fra ett av våre fargekart eller Jotun Fargesenter Ute. Se vårt digitale fargekart og finn fargene til ditt hus. Baser må brekkes over Jotun Multicolor. Gjør prøveoppstrøk for å kontrollere vedheft. Unngå belastning med tyngre gjenstander før malingen er gjennomherdet, minst 3–døgn.


Jotun oxan fargekart

Fargetryggheten blir sikret ved bruk av vårt fargeblandingssystem Jotun Multicolor. Lisbeth Larsen, Global Colour Manager, Jotun. Det handler om tankesett og livsstil. Det nye fargekartet presenterer tidsriktige farger som gjenspeiler trender og tendenser innen moderne, urbane livsstiler.


Fargekartet inneholder tre temaer – tre historier om personligheter og tankesett, fortalt med farger. Vi vet at mange av dere elsker fargekartet Våre vakreste farger – og vi håper dere vil sette pris på de oppgraderingene vi har gjort til denne sesongen. Et nytt tiår markerer ofte en større endring- og det er for mange et tidspunkt for refleksjoner om fremtiden. Vi feirer det nye tiåret med å lansere helt nye farger fra LADY! Nytt fargekart fra LADY er nå tilgjengelig hos våre.


Jotun oxan fargekart

Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. PAULS BLUE, samt bildene fra Frama sitt designstudio! Bestill blant våre fargekart for innemilj.


Løsningen administreres av Bk Logistikk AS i samarbeid med Jotun AS. Her kan du lese alt om båten, over og under vannlinjen. Nye malingskvaliteter. Det er ikke bare fargene som er nytt: Jotun lanserer også nye Lady Pure Color.


Jotun oxan fargekart

For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. På tregulv tynnes første strøk med JOTUN WHITE SPIRIT. Må påføres i tynne strøk.


La oljen tørke godt mellom hvert strøk. OXAN GULVOLJE skal ikke danne film.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg