onsdag 28. oktober 2020

Ute gardiner

Gardiner er myke, men hardtarbeidende. De står alltid på for å holde både sterk sommersol og nysgjerrige naboblikk ute. Ekstra tykke gardiner hindrer dessuten kald trekk om vinteren.


Sist, men ikke minst setter de et personlig preg på hjemmet ditt, uansett årstid. Du kan tilpasse din egen gardinløsning i vår planlegger her. INTAG, Borge Som oftest tørster vi etter mer sol.

Men når morgensolen fungerer som vekkerklokke lenge før vi har tenkt å stå opp, er det ikke like stas. Her er tipsene til hvordan du stenger solen ute. Lystette gardiner gjør rommet mørkt og behagelig, selv på lyse sommernetter. Vi har både lysdempende ( lystett) og lystette gardiner.


Enten du ser etter gardiner på soverommet som holder dagslyset ute , eller gardiner på kjøkkenet som slipper dagslyset inn uten å gi fullt innsyn, finner du ganske sikkert noe som passer for deg. For å få råd og tips kan du booke en konsulent i noen av våre butikker som kan hjelpe deg med valg av gardiner og solskjerming. Har også vurdert glass, men med gardiner kan man åpne helt opp ved fint vær.


De fleste typer jeg har funnet på nett av slike produkter er solavskjerming. Det er jo ofte ikke det problemet vi har i norge.

Har mer behov for å holde varmen inne ikke sperre den ute. Våre innvendige solskjermingsprodukter er dekorative og funksjonelle, og sparer energi både sommer og vinter. Varmen holdes ute når det er varmt, og varmeutslippet reduseres når det er kaldt. Prøv gjerne vårt designverktøy hvor du kan designe ditt eget rom med farger, tilbehør og ønsket solskjerming. Hvis du ønsker en lun og hyggelig atmosfære i stuen, er gardiner et effektivt middel.


I tillegg til å myke opp visuelt, reduserer også gardiner akustikken i rommet. Mykere for øynene, bedre for ørene og i tillegg skjer det noe med oss når vi ser myke stoffer. Her finner du ett bredt sortiment for din altan, terrasse, hage, balkong og uterom.


Velg mellom materialer som aluminium, stål, tre og kunstrotting. Smarte og praktiske rullegardiner. Rullegardiner er både vakre å se på og enkle å bruke. Hos oss i JYSK finner du et stort utvalg av rullegardiner i forskjellig. Patrick gardinskinne passer til lette gardiner.


Kan også benyttes til middelstunge og tyngre gardiner , men da kan det være behov for å benytte flere fester og kortere avstand mellom dem for at det skal bli stabilt. Duotex har høy kvalitet på produkter til innvendig solskjerming som passer nesten alle vindustyper. Det som er viktig å tenke på er om man skal hindre innsyn, blokkere lyset ute , eller om man vil ha en transparent løsning som gir godt med lys og hindrer direkte sol og samtidig holder varmen ute fra rommet om sommeren.


Bestem i hvilket rom gardinene skal henge i, og hvilken funksjon de skal ha. Velg deretter modell, farge og mønster.

Handle trygt på jotex. Ved å bytte gardiner får du raskt og billig en helt ny stil på rommene dine. Vi har gardinlengder og gardinkapper til alle rom i hjemmet ditt.


Velg fra vårt store utvalg av kanallengder, maljelengder, panellengder m. Via vårt filter kan du enkelt finne den gardintypen og fargen du er ute etter. Se våre julegardiner. Den type av gardiner finner du her hos oss på Trademax, og vårt store utvalg tillater deg å være veldig kresen i valg av gardiner online. Det er nødvendig for at du skal kunne finne akkurat de gardinene som passer dine rom. STORT SORTIMENT AV GARDINER , PERSIENNER OCH TILLBEHÖR.


Med rätt gardiner kan du skapa exakt den stämning du är ute efter i ditt hem. Tänk vilken skillnad ett par färgglada köksgardiner i det annars gråa köket kan göra. Ja takk, jeg vil gjerne melde meg på JYSKs nyhetsbrev på e-post som inneholder inspirasjon, de nyeste tilbudene, nyheter og informasjon om aktuelle kampanjer innen. Hos oss får du både mørkleggingsrullegardiner som holder sommerlyset ute og panelgardiner som myker opp lyset som kommer inn. Slik kan du både få solskjerming og dekorasjonsgardiner som gir litt mer hygge og stemning inne.


Om du derimot foretrekker stoffgardiner inne, kan utvendige persienner være et godt alternativ. Utvendige persienner skjermer effektivt for solen når det trengs, og stenger kulda ute om vinteren.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg