torsdag 15. oktober 2020

Tynne plater til vegg

Tynne plater til vegg

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Finn laveste nettpris her. Ferdigmalte interiørplater eller veggpanel er kommet for å bli.


De helt spesielle, Fotovegg og Graffiti, er for deg som ønsker å ha noe annet på veggen enn hva naboen har og som er villige til å betale for det. Kanskje du er den som ønsker deg nye, spennende interiørløsninger! Stein Finér, også kjent som stone veneer, er tynne plater som ligner fliser i storformat laget av ekte skifer stein.


Det finnes 2mm MDF- plater. Tynne veggplater som limes på vegg. Kryssfiner er laget av flere tynne lag med tre. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


Tynne plater til vegg

MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! Har du lyst på en ny farge på veggen eller bygge et hjemmelaget bord? Maxbo tilbyr et stort utvalg av plateprodukter til ditt byggeprosjekt.


I denne kolleksjonen finner du slette vegger i mange spreke og fine farger som gir rommet en helt ny atmosfære. Panelet er ferdigmalt og kan monteres direkte på eksisterende vegg eller stenderverk. Skulle du allikevel ikke finne din favoritt, får du også kjøpt ubehandlede plater som er klare til å males.


Tynne plater til vegg

Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. Platene med tapet er i spon. Her kan du finne alt fra betong, rust, trestruktur og metall til skinn med og uten strass, pels og mye mer… Dekorplatene fra disse leverandørene passer perfekt til de fleste prosjekter fra offentlig til privat og fra stort til lite. For forbruker og proff.


MDF- plater er mer komapkte enn for eksempel sponplater og den finere materialstrukturen gjør det mulig for eksempel å frese kanter og tilpasse treplaten på samme måte som med massivt tre. Trebetongplaten brukes ofte til akustikkregulerende tak. De er typisk laget av tynne spon av nåletrær, som er bundet sammen med sement.


Til slutt fester du den enkelt med en gipsskrue. Denne prosessen kan du enkelt gjøre selv, og de brukervennlige produktene våre får det til å se ut som en profesjonell håndverker har gjort jobben. Frisk opp i hjemmet med Byggmax Dersom du trenger god isolering av vegger , tak eller gulv, kan du velge mellom de mange byggplatene våre.


OSB- plater egner seg best som undergulv for tykke gulv-belegg som parkett og tregulv, laminat, tepper, kork o. De egner seg like godt til montering på vegg av spon eller andre trematerialer, som på vegg av gips, mur eller puss. Arbor Panel Dekorplate er laget spesielt for oppussing og rehabilitering. En vanlig A-kvalitet passer til de fleste jobber, men kan være uegnet til f. Baksiden av platen kan også tilpasses kundens behov, slik at varen er best mulig egnet til jobben.


Hvordan brukes OSB plater ? OSB plater brukes i konstruksjoner, hvor tak, vegg og gulv er de mest vanlige bruksområdene. Samme prinsipp som en trelags kryssfiner plate. De har en glimrende sag og kan lage akkurat størrelsen du trenger. Hos MAXBO kan du kan velge mellom forskjellige dekorer.


Men slike bakplater er svært tynne (kanskje rundt - mm) og er ikke sterke nok som hylleplater i brukbar bredde.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg