fredag 29. januar 2021

Vegplater

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Kjøp via vår store webshop. Handle smart - Spar penger. Få den laveste pris her!


De gir en fin finish mellom benkeplaten og overskapene.

Veggplater til kjøkkenet. Vi produserer veggplater med dine unike bilder og du kan også velge ulike dekorer i vår kolleksjon. Platene lages i trefiber, og kan produseres med en rekke ulike overflater. Med smarte veggplater får du raskt et nytt rom uten verken maling, pussing eller sparkling.


Tips og inspirasjon til veggplater i alle fasonger. Det finnes et stort utvalg av flotte veggplater , både i laminat, steinimitasjon og med enkel, minimalistisk hvit maling. Vanligvis er veggplater litt mer solide og robuste enn takplater, fordi de blir utsatt for mer slitasje i hverdagen. I tillegg kan veggplater være litt tyngre, så her finner du flotte alternativer til kledning.


MDF veggpanel settes raskt og enkelt opp med not og fjær.

Kjøkkenplater - Kitchen wall - er et rimeligere og enklere alternativ til flis. Med kjøkkenplater kan du enkelt og rimelig fornye kjøkkenet ditt. Med kun 3mm tykkelse er de perfekte å legge utenpå for eksempel fliser, gipsplater eller liknende. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. For forbruker og proff.


Hos oss finner du et mangfold og et sortiment av egenprodusert byggplater som overgår det meste. Vi har et stort utvalg av kjøkkenplater og veggplater til kjøkken fra Berry Alloc. Med stor byggkunnskap og stål fra vår eier ArcelorMittal, verdens største stålprodusent, kan vi tilby løsninger for alt du trenger innen takplater, veggplater , takrenner og taksikkerhet. Fibo er en ledende leverandør av vanntette veggsystemer av høy kvalitet. Våre veggpanel er enklere å installere, kostnadseffektiv og lette å holde rene.


Da Tina ble enke i fjor kjøpte hun et nytt hus fordi alt i det gamle huset minnet henne om mannen. Ferdigmalt MDF Panel for alle husets rom. Plannja leverer tak og takrenner i stål og aluminium til renovering og nybygg. Høy kvalitet, mange valgmuligheter og lang levetid.


Steni AS leverer estetiske og miljøvennlige fasadeløsninger i høy kvalitet. Markedets beste fasadeplate og et fasadesystem som gir kunden en sterk og. Vi har veggplater til garasje, lager, driftsbygninger, industrilokaler, produksjonslokaler, slakteri, fiskerinæring, oppdrettsanlegg, storkjøkken, fruktlager, meieri, osv!


Alle steder hvor fuktighet, krav til renhold og miljø er fremtredene.

Våre landbruksplater har stort bruksområde. Vi sender gjerne ut plateprøver og brosjyrer. Skandinavisk og klassisk stil på soverommet. Soverommet står gjerne sist i køen når vi pusser opp.


Med ferdigtapetserte veggplater kan du enkelt skape din egen. LYSEKIL veggplater beskytter veggene dine mot vann- og fettsprut. Velg din favorittfarge eller mønster og bytt når du er klar for en ny stil på kjøkkenet. Smartpanel Trend er helt slette ferdigmalte vegger i delikate farger.


Mulighetene er mange og fargene kan lett kombineres - enklere blir det ikke. I våtrom stilles store krav til fuktbeskyttelse. Dette nettstedet benytter cookies.


Jeg forstår, ikke vis denne meldingen igjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg