mandag 1. februar 2021

Vimpelrekke nettbutikk

Se vårt utvalg av vimpler, bannere og andre pyntelenker her! Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party. Alt fra plagg som holder inn, gir støtte og bedre blodsirkulasjon til ortopediske såler.


Rask levering - dagers åpnet kjøp.

Trykte flagg på lenke. Perfekt til bruk ved feiringer, profilering o. STORT utvalg av vimpelrekker, girlandere, bannere og bunting. Størst utvalg - nettbutikk med hele sortimentet vårt.


Med en fin vimpelsnor eller to, kan du pynte opp barnerommet på et blunk, og ikke minst fikse en super barnebursdag. Her på Jollyroom har vi massevis av dekorative. Skal du pynte opp til fest? Festkompaniet har et stort utvalg av vimpler og bannere.


Besøk vår nettbutikk og se vårt store utvalg av festutstyr!

Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din. Fortsett å bruke siden som normalt om du godtar dette.


Velkommen til Designstjernes verden av Greengate. Greengate er aller mest kjent for sine lattekopper med flotte mønstre - samtidig som de har utviklet. Dette er Flying Tiger Copenhagen! Bli med på skattejakt i butikkene våre.


Vi har overraskelser til enhver anledning, til hjemmet, barna og mye mer. Tallerkener, plastkopper, servietter, godteposer, sugerør, ballonger og annet festtilbehør - vi har alt du trenger til bursdagsfeiringen! Denne pynter opp et hvert rom, og er ekstra fin til festlige anledninger. Materiale: 1 bomull Mål på hver vimpel.


Vimpelrekke med vimpler i rosa – rosa med hvite prikker – hvit. Dekorativ vimpelrekke i sort, rosa og lilla som er perfekt pynt til en års bursdag! I et 40-års lag må jo ingenting være overlatt til tilfeldighetene, og pynt og dekorasjoner er viktig! Derfor kan vi absolutt anbefale en vimpelrekke som pynter livlig opp for det heldige bursdagsbarnet som nå skal feires.


DIY vimpelrekke Nå som permisjonen har startet bruker jeg fritiden min blant annet på DIY prosjekter til babyen. Jeg har lyst til å dele en oppskrift på hjemmelaget vimpelrekke med dere. Jeg skal absolutt kjøpe meg en slik skjærekniv før jeg starter på et slikt prosjekt.

Kjempefin vimpelrekke ! Siden jeg er så utålmodig, vil nok det gjøre det hele litt mer morsomt for meg ;) Ha en deilig søndag! Hver måned lander hundrevis av nye varer på hyllene i butikkene våre. Ting som får deg til å smile, gaver du vil gi, noe du bare må prøve.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg