tirsdag 2. mars 2021

Vinterbro senter butikker

Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av, med god mat og moro sammen med familien? Se liste over butikkene, praktiske tips, åpningstider og praktisk informasjon om kjøpesenteret. Alle rettigheter reservert.


Besøk oss i butikk eller på nett. Hos oss kan du gjøre forskjellige typer øyeundersøkelser. Våre sertifiserte optikere gjør en grundig øyeundersøkelse og sørger for at du får riktig hjelp - uansett synsfeil, om du har briller eller linser eller er bekymret for øyehelsen din.

Senterets flotte butikker spenner over mange bransjer og dekker dermed behovet til de fleste av våre kunder. Vi har også postkontor, såkalt post i butikk , i Coop Obs! Vi har klær til enhver anledning og hos oss finner du blant annet den populære Floyd-buksen, de lekre selskapskjolene og selvfølgelig favorittene til Marna (komikerfrue).


Floyd ønsker at våre kunder skal få en god opplevelse i vår butikk og det serviceinnstilte personalet vil gjøre sitt ytterste for at det blir nettopp det. Ser du etter åpningstidene til Coop Obs? Vinterbro er ett av to ledende kjøpesentre i regionen. Tekstil og interiør til hjemmet. Treningssenteret er helt nytt med topp moderne utstyr fra den italienske kvalitetsprodusenten Panatta.


Moteforretninger for dame, mann, barn, skjønnhet, sport, restauranter og mye mer.

Se den aktuelle kundeavisen med tilbud i de store butikkene på Tilbo. Kundeaviser fra COOP Mega, ICA Supermarke Ikea,Spar. KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 2butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 2makeupartister, 1hudterapeuter og 7skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.


Reviews Etter å ha brukt senteret et par timer i går, skulle. Vi har stort utvalg av bunter med avskårne blomster, dekorasjoner og et spennende utvalg av årstidenes planter. Burger King har alle dine favorittretter som Chicken Tenders,. Vi har en dyktig optiker og fem engasjerte faciologer. Senteret har gode parkeringsforhol både inne og ute.


Sammen finner vi den perfekte brillen for deg. Velkommen innom for en hyggelig brilleprat! Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Skandinavias mest populære opplysningapp til mobiltelefoner Nyhet! Det er salg i alle butikker på senteret.


Vi samarbeider tett med våre butikker for å gi deg en fortreffelig handel. Kontaktinformasjon til våre butikker finner du her. Da er en tur på Metro kjøpesenter en ypperlig løsning, om vi må si det selv.


Vi har godt med parkeringsplasser som våre kunder kan benytte.

På siden av entreen finner du vareutlevering for større varer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg