mandag 1. mars 2021

Wedi plater utendørs

Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser!


Stort utvalg og rask levering. Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Se det store online utvalget av produkter fra WEDI , kjøp online hos BAUHAUS til en god pris - God kvalitet til lave priser - Rask levering direkte til døren. Wedi har en plate som heter Balco, den kan leveres med fall og er beregnet til rehab av balkonger, vet ikke om den er godkjent eller markedsføres i Norge.


Litex er ikke godkjent til innendørs bruk lenger. Den gamle platen er godkjent, men den nye damptette er ikke godkjent, de selvklebende skjøtebåndene er heller ikke godkjent. Plate for våtrom som skal flislegges. Er godkjent for bruk på vegg og gulv.


Våtromsplaten bearbeides enkelt med vanlig håndverktøy. Platen har en kjerne av StyrofoamT XPS, er laminert med. Vi har 4gjester og ingen medlemmer på besøk. Skjøter og overganger forsegles med membranbånd og smøremembran. Etter dette er platene klare for montering av fliser.


Informasjon om anbefalt platetykkelse i ditt baderom, avstand på monteringsskiver, montering på ulike underlag og bygging med plater , finner du i monteringsveiledningen. MAXBO tilbyr et stort utvalg av plateprodukter som du trenger til ditt byggeprosjekt. Kjøp på nett eller i butikk. Det skal være en avstand på 3-5mm mellom vegg og plate , og platene skal monteres i forband.


Tregulv: Platene festes i plateskjøtene med skruer og skiver tilhørende systemet, og med 3-festepunkt i senter av platen. Her finner du alt av sponplater, kryssfiner, trefiberplater, gipsplater og sementbaserte plater. Det er foreløpig ingen kommentarer for dette produktet. Vennligst logg inn for å legge til en kommentar. To do this, we store information about your visit in so-called cookies.


By using this website, you declare that you agree to the use of cookies. MAXBO har et godt utvalg av kryssfinér av høy kvalitet og varierte bruksområder. Wedi Balco finnes i plater med fall eller rette plater.


Skjøtene på Balco tettes med sement membran som kan brukes utendørs sammen med fiberarmering. Dette blir en vanntett konstruksjon. Sjekk priser på 12mm wedi plater. Wedi – plater og el-verktøy med fokus mot murerfaget.


Monteringsanvisning for wedi trinnlydplater side wedi BA Balco wedi BA Balco – våtromsplate for utendørs bruk side 63. Med Wedi ønsker Glava en mye større del av markedet, mens Sandefjordsbedriften Litex fortsatt vil være. Det er en plate som er produsert for avstiving og spikerslag og monteres vanligvis bak gips. All annen bruk må vel kunne defineres som utenfor produsentens anbefaling og på eget ansvar.


Siden der er så pass mye lim i denne platen ville jeg vært skeptisk til all eksponering for vann, drev og fuktig miljø.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg