fredag 21. februar 2020

Store speil med ramme

Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Store og små speil til alle rom.


Store speil med ramme

Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter. Ofte er det også kjekt å ha speil i helfigur – sjekk antrekket på soverommet eller i walk-in-garderoben, eller ta en siste titt i gangen før du går ut. Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Vi har mange forskjellige store speil , og du kan velge om du vil ha en frittstående variant eller et du kan henge på veggen.


Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Vi tilbyr speil med herlige mønstre i de flotteste fargene på markedet.


Store speil med ramme

Uansett om du leter til hjemmet ditt, din restaurant eller arbeidsplass, så har vi garantert et speil som passer deg. Med hjelp av vårt store utvalg av speil kan du forandre følelsen i hjemmets ulike rom betraktelig og gjøre det hjemmekoselig. Nye kunstnere, kampanje på innramming, nytt nettsted og. Runde speil er i vinden som aldri før. Dette speilet passer i gangen, på stuen, på kjøkkenet, soverommet, rett og slett overalt!


Det finnes ingen begrensninger for hvor dette speilet passer inn. Speil , speil på veggen der. Metallkanten rundt speilet gir det en ekstra tøff look. Det vanligste er speil i rammer med feste på baksiden, og det holder som regel med et par skruer. Andre speil er frittstående, og siden store speil sjelden er sammenleggbare, leveres de ofte ferdigmontert.


Store speil med ramme

Transport av speil kan være risikabelt, og mange velger derfor å overlate dette til andre. Skap en unik og personlig stil med et bilde eller kunstverk på veggen. Vi har en rekke forskjellige speil som bidrar til å øke romfølelsen i et hvert rom, opplev følelsen selv.


Pass også på å ramme inn favorittbildene dine, et koselig bilde gjør seg best med en kvalitetsramme! Først og fremst for at man skal kunne se seg selv i det, for å rette på frisyren, sørge for at klærne sitter pent og lignende. Men speil er også en ekstremt brukervennlig og fleksibel innredningsdetalj. Med speil kan du få et mørkt rom til å bli lysere, for eksempel.


Store speil med ramme

Hos Carl Royal finner du møbler som er litt annerledes og som på mange områder skiller seg ut fra andre Norske butikker. Kombiner speil med fine trykk og rammer for å skape en personlig bildevegg. I varehusene våre finner du speil til alle rom. Velg mellom runde veggspeil i forskjellige størrelser, praktiske gulvspeil og sminkespeil med belysning. Vi har speil til alle rom i ulike former og størrelser.


Rundt speil med metallramme. Rusta bruker cookies for at du skal få den beste opplevelsen av nettsiden vår og for å markedsføre våre produkter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg