torsdag 20. februar 2020

Treolje til møbler

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Unngå ujevne farger på møblet ditt. Det er uunngåelig at tremøbler over tid endrer noe farge, men også den første tiden kan det forekomme fargeendringer ettersom møblet trenger tid til å akklimatisere seg. For å unngå ujevne farger bør du derfor ikke legge duk eller andre pyntegjenstander på bordet første halvannen måned. IKEA - STOCKARY Treolje til innedørs bruk, Denne treoljen trekker dypt ned i trefibrene og fremhever trefølelsen og fuktbestandigheten, samtidig som den beskytter overflaten og gjør den skinnende.


Lang holdbarhet gjør det enklere for deg å ta vare på møbler og benkeplater i tre regelmessig.

Kjøp møbleknotter, filtknotter, treolje , tekstilbeskytter og tilbehør til møbler hos JYSK. Hvitolje for alle typer tre. Rubinol hvitolje til bruk på hvitoljede, oljede, ubehandlede og såpebehandlede møbler.


Gir treet et flott naturlig utseende og gjør overflaten enklere å vaske. Tilsatt hvite pigmenter. IKEA – BEHANDLA, Treolje til innedørs bruk, Beskytter treet både på overflaten og i dybden og gjør det mer skinnende.


De fleste hagemøbler må vedlikeholdes, også møbler av trykkimpregnerte materialer. Behandling med klar treolje på uimpregnert virke, frarådes.

Jeg har funnet en bra olje til benkeplater og innemøbler av tre. Våre treoljer finnes i klare utgaver, men også i forskjellige tresorter og farger, så kan du tilpasse oljen til ditt treverk eller gi treverket en ny kulør. Bolia white pigmented wood oil brukes til pleie av hvitpigmentert, oljet tre eller der det ønskes hvitt pigment. Oljen virker vannavvisende og beskytter samtidig treet mot uttørring.


Pleiemiddelet er 1 terpentinfritt og er bare utviklet av de fineste og reneste oljer. Før behandling kan det med fordel brukes Bolia wood cleaner. Liberon rå Linolje er en ikke-herdende olje som brukes til impregnering av treverk, og er mye brukt som båtolje, ofte blandet med terpentin eller som tilsetning i den enkeltes oppskrift. La tørke minst 8-timer, gjerne lenger. Påfør ett strøk til med samme fremgangsmåte.


Da unngår man å slite rett på fargen. I tillegg vil slik olje harskne, og kan føre til vond lukt. Stort utvalg av fint interiør. Olje inn utemøbler, treheller, terrassegulv og andre utsatte underlag av tre så står de bedre i mot vær og vind. Møbler, dekor, trendy småbord og speil.


Her finner du treolje som passer ulike. Velkommen til Mitt Biltema. Som bruker kan du handle kampanjeprodukter til spesialpriser, lage innkjøpslister til enhver anledning og få oversikt over kjøpene dine.


Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre innloggingsdetaljer og huske hva du har puttet i handlekurven din.

Rubinol treolje er en mineralolje som er gift- og luktfri. Den kan anvendes på alle treslag som er ubehandlet eller overflater som er oljebehandlet tidligere. Oljen beskytter treverket mot uttørking og sprekkdannelser. Den gjør også overflaten vann-, fett- og smussavvisende.


Fremgangsmåte Påfør oljen på overflaten med en lofri klut. Passer godt til treflater som ofte har kontakt med mat. Det finnes mange ulike typer treolje i ulike prisklasser å få kjøpt. Liberon Hardvoks-olje er en slitesterk behandling beregnet for gulv, møbler og kjøkkenbenk. Bolia wood oil brukes til pleie og vedlikehold av møbler i teak, mahogni, bøk, eik, valnøtt og lignende tresorter.


For behandling av teak og andre eksotiske treslag, Brukes på gammelt og nytt tre. Kan brukes både inne og ute. All treolje som koster under hundrelappen er som regel en tynnere olje som inneholder mye whitesprit. Whitesprit er ikke dugende til å ta vare på treverket, og er grunnen til at du må olje (minst) hvert år for at det skal ha sjanse til å holde seg fint. Jeg tipper forøvrig at Infra-tilbudet til COOP er standardpris hele sommeren.


Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg