tirsdag 13. august 2019

Minty breeze passer til

Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Her ser den ganske så mye lysere ut når solen titter frem, lys og lekker. I kveldslyset blir den lun. Det er interessant hvordan en farge forandrer seg ift lyset.


Minty breeze passer til

En grålig litt skitten minttone. Ikke pastellaktig, men heller dempet og diskret. Her malt med den supermatte LADY Pure Color i den fine leiligheten til Lene Orvik.


Se mer fra den fine leiligheten hennes her. Denne blir nydelig til de grå og hvite flisene i gangen, til hvite skap, hvitt tak med rosetter etc. Vår fargesjef, Lisbeth Larsen, anbefaler: Det blågrønne temaet er svært godt egnet til soverom eller andre rom der du lader batteriene.


Mange av fargene i dette temaet er dempede toner for ro og avslapning. En kommende bestselger! Krittende hvit, med et kjølig drag over seg da den inneholder ørlite grønt.


Det gjør denne fargen til en perfekt kombinasjon til de blågrønne tonene som nevnes under, samt grønnaktige gråtoner og en mengde andre farger som tåler en skarp hvit kontrast. Har du tenkt noe på detaljene? Bomull er det veldig mange har på dører, vinduer og lister.


Minty breeze passer til

Hvis du maler med en matt maling vil også fargene bli dypere. Mer forskjell enn man skulle tro! Jeg vurderer å male den lange veggen i minty breeze eller soft teal. Eller kan jeg male den mørkere, skal ha TV på veggen, men den er lang og strekker seg over trappehull og inn til kjøkken.


Deretter ha en mørkere farge på kjøkkenet som kan passe til bomull og grå beige fliser, hva anbefaler du her? Men blir det veldig kræsj til grønn stue? Vi har hentet fargeprøver og synes egentlig ikke det ser så verst ut sammen. Ser at minty breeze passer bra til soft mint, men blir ikke stua litt kald hvis vi velger minty breeze ? Hva bør vi evt velge til gangen som passer til de grønne fargene og svart kjøkken? Nyanser som ligger mellom blått og grønt blir vi ikke ferdige med det første!


Minty breeze passer til

De er friske og elegante, og passer inn i alle rom. Dette er også fine farger til barnerom! Deco blue på stue nummer to hvor vi også maler listen ned til gulvet.


Denne fargepaletten forelsket jeg meg HELT i, det gjorde vi begge to, men denne gir begrensninger i forhold til fargevalg som kan gjøres ved siden av. Minty breeze på spisestue. Som for eksempel når det gjelder julepynt, påskepynt, dekor og så videre. Hei :) Vi har et helt nytt hus og Jeg ønsker å male gangen i deco blue, så har jeg trapp opp til en stue i 2. Kan dette være farger som passer sammen? Passer til nesten alt.


Spesielt fin til fondvegger og soverom. Jeg samtykker til at Jotun håndterer personopplysninger om meg i henhold til Jotuns Personvernerklæring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg