tirsdag 24. november 2020

Vaske båt med jif

Det kommer i en spruteflaske, og sprøytes direkte på skroget, eller påføres med fille. Væsken er tyntflytende, og du må bruke fille på vertikale flater). Helmersen er ambasadør for Jif Båtshampo. Han har jobbet med vaskeprodukter for bil og båt i år.


Vaske båt med jif

Mange spyler båten med fersk vann når man har vært ute på tur. Særlig når det har sprutet saltvann over båten er det bra. Lett vask gjør at gelcoaten holder seg bedre. Enda bedre blir det hvis man.


Ikke vask kobber med Jif. Spesialmidlene er veldig gode, så du får det du betaler for dersom du betaler dyrt, men man kan klare seg veldig godt med for eksempel Zalo når man skal vaske av båten. Zalo er en god fettløser, og det er kjemisk nøytralt, så du kan bruke det med saltvann.


Bruk et pH-nøytralt vaskemiddel, for eksempel Jif Allrent, og og en godt oppvridd mopp – unngå for mye vannsøl fordi det også kan påvirke topplaget. Er linoleumen blitt matt? Prøv å vaske over med rent vann eller bruk vaskevoks som fås kjøpt i jernvarehandelen og lignende.


Arnt er, som de fleste nok vet, usedvanlig nøye med båten sin. Han tar gjerne en runde med klut og kost hver dag, hvis det passer sånn. Selv om båten i utgangspunktet ser ren ut for de fleste, kan det være Arnt ikke er helt enig. I sommer viste han oss en ny såpe utviklet for båt av Lilleborg, som en del av Jif -serien. Husk at jif inneholder slipemiddel.


Så her har du vel kanskje vert litt hard på labben menst du har holdt på. Men den er veldig effektiv på putter i båt ,har aldri vert problem å bruke det før er bare mengde og hvordan det blir gjort. Hva som har skjedd her er litt vanskelig for meg og se, mulig du har skurret for hardt brukt for mye om. Flytende Jif Micro er et svært konsentrert vaskemiddel for gulv m. Jif er nå lansert i ny utgave med enda bedre virkning. Når vi kjendisstempler Jif , er det fordi Båtmagasinet i tidligere tester har kåret Jif som vinner med en skummende vaske -og polerdebatt som resultat.


Hadde vert forsiktig med zalo og denslags husholdningsprodukter. Forrige eier av båten min mente at Jif var bra og vaske båten med. Zalo og Jif er fantastiske produkter som kan brukes til alt som har med rengjøring.


Med en gang det står båt eller marine på noe skal det liksom være verdt 6-ganger mer,men virker bedre gjør de ikke. Rengjøring av LCD-skjerm Slik vasker du TV-en riktig Skru av TV-en før du vasker - og andre gode råd for ikke å ødelegge skjermen når du gjør rent. Sol i kombinasjon av salt sliter hardt på både gelcoat og vokslaget som igjen medfører at båten blir vanskelig å holde ren under sesongen. Spyl raskt over båten etter endt båttur med ferskvann.


Hugo – Værre en Jif ! Visst blir det rent, men. Noen foretrekker å vaske uten såpe. Men kun vann tar dessverre ikke de verste fettflekkene. Du kan jo prøve å pusse speilet på badet med bare vann. Det blir skjolder og ikke pent, sier Eggen.


Vær måteholden med vannet. Med alle disse vasketrådene, og det faktum at jeg må vaske badet i dag, så lurer jeg på hvordan dere tar dusjkabinettet. Har ett kabinett med helt blanke gjennomsiktige dører.


Jeg bruker en microklut og vann, men føler at det blir belegg nederst på veggene. Henger sikkert litt såpe o. Så tar vi speilet med noe greier. Vi pleier å støvsuge støv. Ukentlig En gang i måneden eller flere så vasker vi med mikrofiberklut og vann på vegger og så vasker vi sluket med klor.


Finn alt du trenger av mopp, kluter og børster for å holde det rent og pent. Mikrofiberkluter, skurebørste og engangsvåtmopp er bare noe av det du finner i vårt. Vindusleverandøren vår anbefalte polering til båt. Han mente også en kunne polere vekk småskrap med polering.


Har ikke kommet så langt at jeg har prøvd enda. Antar at det er spesielt lurt når en har vaska bort skitt som ikke lar seg fjerne med annet en JIF. Bruk et godt rengjøringsmiddel som skummer og vask båten grundig. La såpen få tid til å jobbe, på den måten blir det mindre skrubbing. Vask med svamp og børste.


Du trenger ikke bruke masse penger på dyre spesialmidler det står ” båt ” på, da vanlige rengjøringsmidler som regel gjør jobben like bra. Om så er tilfelle skifter du dem lett. Se også etter at kalesjebeslag, festeknapper eller trykknapper er skrudd godt fast til båten. Ta eventuelt ut skuene og sett dem inn med ny Sikaflex eller tilsvarende. Vanlig smuss er ganske lett å få bort.


Du fjerner kalkholdigemerker med noe som heter wc-rens og Maxur, sier daglig leder Arne Haukland i Norenco. Produktene selges i de fleste VVS-kjeder i landet. Men har du et toalett hvor det er lekkasje kan du vaske til du blir grønn - det vil likevel ikke hjelpe, ifølge rørleggerbransjen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg