torsdag 5. november 2020

Vimpel med bokstaver

Se vårt utvalg av vimpler, bannere og andre pyntelenker her! Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party. God og myk matte som garantert blir populær blant de minste.


Vimpel med bokstaver

Vimpel med bokstaver. Inneholder vendbare vimpler, av hver bokstav , samt en meter lang bomullssnor til oppheng. Se fargevalg ved å gå inn på produktet under. Om man legger inn ønsket lengde og navn på vimpelen vil en se hva prisen blir. Girlang VIMPEL ALFABET.


Innehåller st vändbara vimplar, st av varje bokstav , samt meter långt bomullssnöre att hänga i. Kombiner gjerne flere varianter sammen. Velg for eksempel et girlander med vimpler og ett med sirkler og heng de sammen, men la de henge litt forskjellig i hvor dypt de henger, hvor de buer seg og lignende. Med bue, så mener vi at når du skal henge opp banneret, så velg gjerne noen festepunkter, slik at banneret henger i flere buer bortover. Jag saknar dock vissa bokstäver som jag verkligen behöver. Om det inte finns kan jag inte göra det tänkta med min klass.


Varje elev skulle få sin bokstav nämligen. Sälla kan du hjälpa mig. Flagg er (som regel) et tøystykke med en farge- og mønsterkombinasjon som gir en bestemt mening. Flagg brukes særlig som symbol for en nasjon eller geografisk region, men kan også brukes av organisasjoner, selskaper og andre grupperinger med behov for å markere seg, enten det gjelder FN, Røde Kors, skipsrederier eller politiske bevegelser.


Vi har laget et skjema som hjelper deg med å utforme en forespørsel så vi kan gi deg en pris på akkurat den varianten du selv ønsker. Se på eksemplene for å få noen ideer om hva du kan finne på. Litt inspirasjon fra andre navnevimpler kan sette deg på rett spor for utforming av din egen vimpel eller en gave til noen andre.


Størrelsen på bokstavene tilpasses vimpelens fasong og antall bokstaver. Pc skjermen kan gi et feilaktig inntrykk av farger, derfor oppgis Pantone farger. Opptil ½ pris i forhold til konkurrenter. Vi kan gjøre spesialtilpasninger. Grå vimpel på bestilling.


Justering av anstanden til en bokstav som blir stående litt for seg selv. Denne har jeg sydd på bestilling til en kunde :) Jeg syr disse vimplene på bestilling i den farger du ønsker. Foran og bak hver første og siste vimpel er det 50cm bån sånn at den kan henges opp i vindu, på veggen eller andre steder. Pris per vimpel er 70kr, og om navnet har fem bokstaver kommer vimpelen på. Søt dekor til barnerommet.


Vimpel med bokstaver

Navnevimpel med 5-bokstaver. Kommer alltid med en vimpel i hver ende uten bokstav på i tillegg til navnet. I tillegg til alt som er laget klart for deg, får du også med redigerbare filer, slik at du selv kan lage det du måtte trenge.


Her er det bare å utfordre fantasien! Velg den som passer best for din klasse. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp vimpel i ordboka. Alfabetplakatene har også en femte fonttype med. Lag din egen banner med denne pakken som har bokstaver , tall, stjerne, spacere og festene.


Vimpel med bokstaver

Solide kort bokstaver og tall har en rosa polka dot print, spacere og stjerner er trykt i svart og hvit sebra og gepard print.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg