torsdag 12. november 2020

Walls2paint coop

Samen het verschil maken, dat doen we in onze ruim 3winkels én online. Betal mindre for hoteller, leiligheter, hytter og hus med vår Prisgaranti. Sammenlign matkort og søk direkte. Få rabatt hver gang du går til butikken - Skaff matkort. Sponplate klar for maling eller tapetsering.


Du trenger ikke sparkle og pusse og sparer med det mye tid. Skjøtene på platene limes med vinterlim og innvendige hjørner fuges med overmalbar fugemasse. Les tester og omtaler før du kjøper. Sjekk ut de beste tilbudene og prisene i den nye COOP Obs!


Du kan også bruke innvendig flexilist. Man trenger ikke å sparkle og pusse og man unngår dermed pussestøv. Veggplatene har også god skrufasthet.


Med tette skjøter får du også en fin slett vegg. Platene monteres raskt og effektivt. I dag har Coop Extra snart 2butikker rundt om i Norge, blant annet Coop Extra Førde, Coop Extra Oslo, Coop Extra Tromsø og Coop Trondheim og kjeden ekspander raskt.


På Tiendeo kan du finne Coop Extra åpningstider, butikkinformasjon og alle aktuelle tilbud. Emballert for mindre risiko for transportskader i overflaten. Etterpå maler eller tapetserer du enkelt i ønsket farge.


Den pålagte tapeten er spesielt godt egnet for maling, men kan også fint tapetseres med din favoritttapet. Walls2paint :-) for et fantastisk resultat! Skal du pusse opp eller bygge nytt? Montèr veggplatene 2. Lett å montere - ingen sparkling - Mal eller tapetser. Nå kjører coop obs bygg kampanje på disse platene, nesten samme.


Jeg får til å sparkle usynlige overganger på gips, men walls2paint er jo. Mal i ønsket farge (du kan også tapetsere med ønsket tapet) 3. Med andre ord er veggen fiks ferdig til bruk straks platene er skrudd opp. Disse koster litt mer i innkjøp, men til gjengjeld er det null etterarbeid. Walls2Paint - veggplater som er ferdig grunnet og klare til å males. Nå har jo denne tråden ekistert en stund.


De hadde forøvrig noen skadde plater også, jeg er ikke fremmed for å sparkle litt, men orker ikke å sparkle hele rommet. Derfor lurer jeg på om det er flere som har prøvd walls2paint. Forskjellen er at Walls4You allerede er ferdig tapetsert, og du kan velge mellom et bredt utvalg av tapetmodeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg