tirsdag 31. mars 2020

Støpe betong krukker

Begynn med å lage en perfekt mal som du deretter kan bruke hver gang du skal støpe en krukke. Fyll ¾ av formen til innerkrukken med betong. Ta ut malen når den har tørket, det tar to dager. Ikke fyll inner- og ytterformen samtidig. Da får du dem aldri ifra hverandre.


Her er noen forskjellig betongkrukker. Jeg har tenkt å lage noen store også – som jeg kan ha større planter i = mer betong , lengre tørketid og mye tyngre å løfte. Slike krukker er dyre å kjøpe, så det er mye å spare på å lage selv.


Det er mindre klatt en du tror. Se ideen til Skåler av store runde skall av betong og følg veiledningen som er gratis. Lag selv Skåler av store runde skall av betong og bestill materialene til.


Mosaikkbiter kan du for eksempel støpe inn ved å feste dem med dobbeltsidig teip i formen eller ved å trykke dem inn i betongen før den stivner. Vil du dekorere med pensel og vann gjøres også dette mens materialet fortsatt er bløtt. Heldigvis kan du enkelt og raskt lage dine egne krukker av porebetong – nøyaktig i den størrelsen du trenger.


Krukker Mål opp det stedet krukken skal være, så du får nøyaktige mål å bygge etter. Det går utmerket å støpe for eksempel krukker , fuglebad og. Du trenger derfor ikke armeringsnett når du lager krukker og. En kilos sekk med betong koster bare 3kroner, og med det har du nok til flere av disse. Du får krukker som har nøyaktig den formen og størrelsen du selv ønsker.


Til å begynne med kan det være litt vanskelig å. Lag dine egne betong krukker. Men noen her som har andre tips til hva man kan støpe i betong og tjene penger på? Maritime sektoren i form av fortøyningslodd osv osv osv. I stedet for ferdig stein, kan du bruke slike støpeformer som her om du skal støpe små plattinger eller ganger i hagen – Lurt. Lage kakepynt selv – søte klovner av icing Ballong-sverd til Sjørøverfest!


Det benyttes både som et dekorativt element og som byggemateriale i boliger og hytter. Vedovner produseres også i betong. Men du behøver ikke å gå til innkjøp av ferdige elementer om du ønsker å bruke betong hjemme. Betongstøping er enkelt og billig.


Støpe betong krukker

Trenger du hjelp til støping? Legg inn anbud gratis hos oss! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Bestill drømmeferien med Agoda. Boken Vannspeil og betong i hagen er gitt ut av Gyldendal, skrevet av Malin.


For de små prosjektene som å støpe tall og små krukker og lage. Du kan støpe bord og benker, krukker og potter, bed til blomster, urter og grønnsaker. Vi støper krukker og pynt til å ha både inne og ute.


Gratis for medlemmer, kr 5- for ikke medlemmer Påmelding til. Man kan lage mye fint i betong ! Har i hvert fall blandet vanlig betong og laget noen forskalinger før,. Så la vi på bladet vi skulle bruke å støpe etter. Vi la det med vrangsiden opp, slik at bladmønsteret går inn i støpen og lager mønster.


På disse sidene viser vi hvordan du kan støpe deg en flott plantekrukke, som med riktig behandling kan stå ute hele året. Stadig flere begynner nemlig å få øynene opp for hagemøbler av betong. Her har en veninne vært på hobbykveld og de har støpt blomsterpotter i betong. Og kom på at det kunne vi lage selv. Vi hadde ingen blomsterkrukker på hytta i Koppang.


Vi gikk til innkjøp av. Støpe benkeplate i betong Slik får du en fin benkeplate på første forsøk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg