mandag 23. mars 2020

Tilbud på beis

Sjekk ut Beis Tilbud. Sammenlign pris på maling. Vi hjelper deg å velge terrassebeis, gulvmaling, beis , spraymaling, grunning, treolje, lakk - blant 3varer. Se beste pris på Jotun Trebitt Oljebeis (liter).


Les tester og omtaler før du kjøper.

Specs: Beis , Utendørs, 9L, Støvtørr 5t,. Prismatch - Maling og beis. Hos Montér får du alltid like lav eller lavere pris på maling når du handler hos oss. Er det på tide å gi veggen eller bordet ditt en omgang med penselen igjen?


Hos oss kan du få tak i fargeløs olje og beis i alle mulige farger sånn at du kan velge det produktet som passer perfekt for akkurat deg og det du har planer om å male. Innholdet på denne nettsiden er beskyttet av opphavsretten og tilhører MAXBO. For å bruke materiale fra vår hjemmeside kreves skriftlig tillatelse.

Eventuelle brudd på opphavsretten vil forfølges. TREBITT Oljebeis inneholder unike oljer som pleier og bevarer treverket slik at du kan beholde det vakre utseende over tid. Ved å beise rett på uten å grunne får TREBITT Oljebeis frem den vakre strukturen og spillet i treverket - samtidig som den pleier og beskytter treverket mot sol, vær og vind. Da må man kanskje også bytte farge på terrassen. Det er fullt mulig, men det krever en runde med rensing.


Oftest brukes da et rensemiddel med en pH på til 13. Det løser opp skitt og gammel beis. I tillegg kan man gå den andre veien på pH-skalaen og benytte et middel basert på oksalsyre.


Tyrilins interiør- og eksteriørprodukter henter fjellets vakre lys og farger helt inn i hytta og fremhever hytteveggens naturlige utseende. Ser du etter gode tilbud på en peisovn, peis eller vedovn? Vi har kampanje på en rekke forskjellige peiser, peisovner og vedovner nå. Gjør et peiskupp hos.


Presentasjon, tilbud eller avtale? Send dine dokumenter uten begrensning. Få full kontroll over mottakerens interesse i alla dine kontaktpunkter. Så mye mer enn bare e-signering.

Skriv noen ord til oss. Vi vil gjerne prate med deg! Som det burde fungere. Raskt, trygt og sikkert! Alltid gode priser på Øvrig beis fra Bygghjemme.


Handle raskt og enkelt på nett med hjemlevering i hele Norge. Tyrilin Tjærebeis er en transparent utendørs trebeskyttelse av høy kvalitet, som gir treverket en særegen lød og et eksklusivt utseende. Den er basert på naturproduktet tretjære, blandet med værbestandige alkydoljer. Beisen er forsterket med UV-absorbere og transparente pigmenter for best mulig værbestandighet.


Vi har nå tilbud på Tjæralin maling og beis , kun 99- for liter. Grunning og toppstrøk i ett. På grunn av vedlikeholdshyppigheten anbefales det også at det ikke benyttes beis på bygninger med mer enn én etasje, slik at det unngås hyppig bruk av høy stige eller stillas. Transparent beis kan heller brukes som et toppstrøk, sier sjefingeniør ved Treteknisk institutt, Bjørn Jacobsen. Vis mer – Vi anbefaler terrassebeis på vanlige terrassebor sier han.


Det betyr at fuktigheten i treverket kan fordampe uten at beisfilmen ødelegges. Skal du bruke dekkbeis eller maling seinere, må du ikke bruke beis som inneholder tjære eller linolje.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg