onsdag 18. mars 2020

Trender 2017 interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Med spraymaling er det lett å forvandle gamle ting til nye. Med trendy farger som passer til nåtidens interiørtrender, kan vi forlenge livet til gamle, kjære ting, og samtidig sette prikken over i-en i interiøret.


Materialer som fløyel, messing, marmor, speil og glass, samt søte pasteller, blir brukt for å gjøre harde interiører mykere og mer eventyrlige. FÅ DE BESTE stylingtipsene og trendnyhetene i. Nå ønsker vi naturen og det naturlige velkommen, ifølge Styrerud. Et inkluderende interiør. Alle trender er produkter av tiden vi lever i og her i Skandinavia er vi nær toppen av behovspyramiden.


Mange av oss har dekket alle de grunnleggende behovene og vel så det. Vi har lært at materiell luksus ikke nødvendigvis gjør oss til lykkeligere og bedre mennesker. Nytt år, nye trender ! Hva er vel bedre enn å erstatte julepynt og julefarger med litt nytt på interiørfronten?


Derfor er blått en god farge på soverommet. Blogg om interiør , design. Det var jammenmeg på tide og det burde være en selvfølge å bo som man vil og liker. Egentlig tror jeg det er det de fleste gjør.


Bare de som er genuint interessert i stil og interiør og har mye penger følger trendene etterhvert som de skifter. Og så har det noe med alder å gjøre også, tror jeg. Jo eldre jo tryggere på sin egen smak.


Trender 2017 interiør

Vi er nettopp landet hjemme. Alt må jo ikke være hvitt for at alt skal fungere inntil av møbler og interiører. Skal jeg si noe om blåtoner generelt, vil jeg i grunn oppfordre folk til å bli kjent med de ulike blåtonene slik at de finner sin favoritt.


Alfort, Beckers, Fantasi Interiør , Green Apple, Kronotex, Nordsjö, Forestia, Storeys, Tapethuset Trives du best i lune rom, der interiøret er som en varm og myk favn du kan synke inn mot og hvile i? Hvilke farger skal vi male med i år. Her får du god informasjon om årets trender. Heisan, tilbake fra verdens største møbelmesse i Milano.


Som x Oslo spektrum! Den er for hele verden, så man må peile ut Europa. På denne messen ser vi tydelig hva som kommer av farger, materialer og interiør. Trender , mener jeg, bør brukes kun til inspirasjon.


Men det er jo alltid gøy med litt inspirasjon. Neo Mint er luftig, frisk nyanse som får vitenskap og teknologi til å harmonere med naturen. De fire historiene er kalt Sofistikert eleganse, Gladhipster, Bohemglam og Metrourban.


Trender 2017 interiør

Hvis man skal generalisere har man på den ene enden av skalaen de som holder fast på gamle håndverkstradisjoner og husflidpreg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg