mandag 16. mars 2020

Stue inspirasjon 2017

Finn nye møbler som passer deg og ditt hjem på IKEA. Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering.

Se prisene for montering her. Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice.


Under har vi samlet litt nyttig informasjon og inspirasjon – sortert på rom og kvaliteter, som kanskje gjør det litt enklere å velge akkurat det som kan gjøre din første bolig nesten helt perfekt. Stuer som de fleste av oss bare kan drømme om, her er det masse inspirasjon å hente. Mange av disse er stylet av profesjonelle interiørdesignere og interiørbyråer.

Men du kan absolutt få til like fin stue selv ved å hente litt inspirasjon på nett. Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Har du en stor stue ? Trekk sofaen din ut i rommet!


Handvärks Modular Sofa kan kombineres og arrangeres akkurat slik det måtte passe deg. Med separate moduler – en base, en side – kan den bli så lang eller tilpasses så mange hjørner du vil. På bildet er det for eksempel to baser og tre sider, i tillegg til løse puter for ekstra komfort.


Bo Naturlig gir deg gode råd om hvordan du skal tenke dersom du skal innrede stuen ,. Vi henter inspirasjon fra naturen og fortiden. Vi blir stoltere av kulturarven vår og henter frem ting fra historien, brukskunst og gamle håndverkstradisjoner. Tingene med et levd liv, med røffe overflater og teksturer, sier Grete Sivertsen.


Hvordan skape sin egen stil uten å ha det likt som naboen? Lunt og eksklusivt i stuen. Fra minimalisme går vi til en stil der stuen skal være lun og behagelig. Prøv deg med tepper og tekstiler, i tillegg til pledd og masse puter.


Dette er enkle, rimelige og effektive verktøy for deg som ønsker å fornye stilen eller fargeuniverset, og tilpasse stuen din til årets trender. Jeg stylet min egen stand i forbindelse med Drømmekveld som vi gjennomførste på torsdag.

Hvor det var masse tilbu inspirasjon , mat og masse inspirasjon å ta innover seg. Dere kan selv melde dere på Drømmekveld – og her er listen over byer de har det i! Var veldig stas at så mange likte hvordan jeg hadde stylet stuen min på. Finn inspirasjon til hjemmet - stue , kjøkken, gang, soverom, bad og barnerommet, gardiner og solskjerming. En stue kan kanskje være begge deler, både avslappende og energisk siden det også er en sosial møteplass.


Du kan fint ha en kald farge på veggen, og varme farger på møbler og detaljer. Når det gjelder kjøkken, viser forskningen at vi spiser mindre i blå rom, og mer i brune, så da kommer det an på hva som er din målsetning. La livet ditt innrede stua.


Bli inspirert og finn møbler som passer deg her. Hva bruker du stuen til? Uavhengig av hva det måtte være, kan du finne et bredt spekter av informasjon og inspirasjon til stuen her. Pynt opp stuen med gardiner i tidsriktige farger som rammer inn vinduene dine.


Gardiner kan holde stua lun på høst og vinter eller sola ute på vår og sommer. Velg mellom gardiner som strekker seg fra tak til gulv eller korte som passer til mindre rom. Europris har et stort utvalg i flere farger og mønstre. Kombinasjon av nøytraler fra én og samme rad i fargekartet, skaper en delikat, monokrom fargeopplevelse. CALM-paletten består av moderne nøytraler, både gylne og beige toner og lune gråtoner.


Ta en titt på artiklene våre og finn inspirasjon til solskjerming, gardiner, pynteputer, pledd m. Vi ville skape et hjem som er annerledes, varmt og litt mystisk, samtidig som det oppleves som et godt sted å være. Både Kristian og jeg har reist mye, både sammen og hver for oss. Vi elsker å bo på hoteller og har hentet en del inspirasjon fra favoritthotellene våre. I en stue bør det alltid ryddes plass til minst ett personlig objekt, gjerne et arvestykke eller en gjenstand man har kjøpt utenlands, eller kanskje en lampe man har et spesielt forhold til. Dessuten er det viktig å løsrive seg fra stivbente regler om at enkelte møbler passer best langs en vegg og lignende.


Vi vil også bruke mer farger enn tidligere. Schmidt tilbyr et enormt utvalg av kjøkken kombinasjonsmuligheter, så du kan sette sammen det moderne kjøkkenet, som passer perfekt for deg og ditt hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg