tirsdag 7. april 2020

Store speil

Store speil

Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Fiks stilen foran ett av våre vakre speil. Rask og enkel handel hos Ellos!


Store speil

Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere. Runde speil og store speil — speil for en hver smak. Har du noen gang lagt merke til hvor mye et speil kan gjøre for et rom?


Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Et speil kan skape dybde i et rom og gjøre at et rom føles større og lysere. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov. Andre speil er frittstående, og siden store speil sjelden er sammenleggbare, leveres de ofte ferdigmontert.


Transport av speil kan være risikabelt, og mange velger derfor å overlate dette til andre. Enten du trenger et praktisk speil i gangen eller til garderoben, eller du vil forstørre romfølelsen, finner du et perfekt speil hos oss. Prøv å henge opp flere små speil i et rom og opplev en lettere romfølelse. I plane speil har objekt og bilde samme størrelse, i konvekse speil er bildet forminsket. I sfærisk konkave speil er bildet virtuelt og forstørret når avstanden mellom speilet og objektet er mindre enn halve radius av speilflaten (for eksempel barberspeil).


Ved større objektavstand er bildet reelt og kan fanges opp på en skjerm. Omfattende online katalog med alle slags speil i forskjellige stil. Dekorative speil , speil på mål, garderobe speil og mye mer i HJEMHYTTE Interiør Design.


Store speil

Vi tilbyr både store og små speil , i forskjellige fasonger og med ulike rammer. La deg inspirere av vårt utvalg av speil og heng opp dine favoritter. Alltid enkel bestilling og fri retur i butikk. Tilskåret speil i alle størrelser og fasonger. Trenger du speil til badet?


Vi har speil fra 4mm til 8mm med eller uten folie og med polerte kanter. Benytter man speil på riktig måte, vil man oppnå å fremheve det man måtte ønske. Store veggspeil eller mange små sammen, får et rom til å virke større og lysere. GlassTeam har mange ulike måter å kunne bearbeide formen på speilet , for å kunne tilby deg et bredt utvalg.


Store speil

Våre fagfolk tar hensyn til spotter og strømuttak. Store speil brukes for å gjøre små rom større eller for å ”doble” planter i venterom, pauserom og resepsjonsområder. Små speil benyttes ofte i møbler og innredninger.


Hos Unoliving finner du et stort utvalg av speil til boliginnredningen i mange forkjellige farger og former. Derutover er det speil med de mere særpreget fasonger, det gir noe unikt til innredningen og samtidlig enkelt kan pynte en kjedelig, hvit vegg opp. Vi har stort utvalg av speil til badet, har du et lite baderom kan det være lurt å investere i et speilskap med oppbevaring bak speilet. Hos oss er de fleste speil beregnet til en møbelserie, men det er ikke noe i veien for å benytte speil som enkeltprodukter der det måtte passe.


I enkelte modeller leveres også speil med stikkontakt. Speil og speilskap som passer ditt bad.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg