torsdag 23. april 2020

Tørkestativ

Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat.


Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet.

Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Så snart de har sørget for at haugen med våte klær har blitt tørre, kan variantene våre legges sammen og enkelt stues vekk. Legg til i innkjøpslisten.


Tørkestativ , elektrisk. Se alle relaterte produkter. Ikke gå glipp av gode tilbud! Nettsiden bruker cookies for å fungere best mulig.

Hvis du ikke aksepterer bruken av cookies kan du slå det av i innstillingene i din nettleser. Midthaugs tørkestativer er produsert i solid utførelse for norske værforhold. Våre modeller er produsert i varmforzinket stål som er pulverlakkert i hvit utførelse.


Menuetts tørkestativ kan roteres 360°, noe som gjør arbeidet lettere når man skal henge opp mye klær. Monteres i tak eller på vegg. Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien.


Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Sammenleggbart tørkestativ i tre Denne hundre år gamle løsningen til tørking og av lufting klær er like populær i dag som den gang.


Dette klassiske tørkestativet kan justeres i to høyder, og er den ikke i bruk kan den legges flat for lagring. Finn de beste prisene på nettet. Sorter etter Bruk stigende rekkefølge.


Vis kun netthandelsvarer. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Total belastning kg. Mye tørkeplass, på liten plass. Praktisk, sammenleggbart gulvstativ - tørker en stor mengde vask.


Enkel å flytte, kan brukes både inne og ute.

Hegdehaugens Jernvarehandel har nettbutikk med varer til kjøkken, ba garderobe, stort utvalg av verktøy og andre varer til hus og hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg