mandag 13. april 2020

Strykebrett jysk

Strykebrett jysk

Sammenlign pris med oss! VINN ET GAVEKORT PÅ 3. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du betaler for varene når du bestiller på JYSK. Rörets strykebrett har en hard strykeflate (1x 2cm) for et ekstra glatt strykeresultat, fire forskjellige høydeinnstillinger (opptil cm) samt uttrekkbart strykejernstativ.


En annen fin detalj som gjør strykingen hyggeligere, er det fine Øko-tex-sertifiserte trekket i 1 bomull. Trenger du et nytt strykejern? Vi har et stort utvalg av strykejern i alle prisklasser!


Du kan kun velge Hent i butikk dersom bestillingen overstiger 6kr. Hos oss finner du ditt nye strykejern. Store og små strykebrett. Strykebrett Strykebrett.


Gjør hverdagen enklere med praktiske hjelpemidler for vasking og stryking. Enklere og hyggeligere hverdag eller fest i hjemmet med ting og apparater for kjøkkenet, stuen, kontoret eller vaskerommet – men også kroppen. Vi har også separate trekk, hvis du har slitt ut det gamle. Legg til Kjøp og hent. Her finner du strykebrett i flere størrelser, selv små, praktiske som plasseres oppå bord.


Jula tilbyr praktisk anlagte mennesker et bredt og nøye utvalgt sortiment av produkter for hjemmet, hagen og fritiden til lave priser. Kan justeres mellom fem ulike høyder opptil cm. Materialet slipper gjennom damp fra strykejernet slik at det ikke dannes fuktighet.


Ekstra stabilt og slitesterkt fordi rammen og stativet er laget av stål. Metall strykebrett med 1 bomullstrekk i topp kvalitet. Holderen har varmebestandige silikonputer som hindrer riper på strykejernet.


Rörets Mary trekk til strykebrett - Rörets Mary er et trekk tilpasset strykebrett med maksimal størrelse på 40x1cm. Det finnes noen proffer iblant oss, men for de fleste står ikke stryking på toppen av ønskelisten. Tykke vattering gir komfortabel stryking og trekket festes til strykebrettet med klips og bånd. Her gir vi deg noen tips som kan gjøre strykearbeidet enklere.


Strykebrett jysk

Europris har alt du trenger av interiør og tilbehør til kjøkken, stue, soverom og bad. Stort utvalg på nett og i butikk. Det finnes de som stryker jobbskjorta hver dag, og det finnes de som kun stryker når det står om liv og død.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg