tirsdag 21. april 2020

Vanntett solseil

Vanntett solseil

Stort utvalg av Vanntett. Finn laveste nettpris her. Solseil fra Europas ledende solseilfabrikker. Alle våre solseil er vanntette og kan leveres i mange farger. Firkantseil er sydd med konkave sider, det vil si at sidene buer svagt innover.


Vanntett solseil

Eksklusive solseil spesialsydd og tilpasset. Med våre seil får du skygge for solen, beskyttelse mot regn og vind. Det er en fleksibel og estetisk flott måte å få solskjerming på ditt uteområde, og spesielt gunstig på vestlandet hvor regn og vind ofte kan ødelegge bruken av uteplassen. Våre solseil kan fås i to forskjellige kvaliteter. Enten som tettvevet og vanntett eller som knyttet og robust.


Begge løsninger er langtidsholdbare, men valget av materiale skal avhenge av behov. Våre vanntette solseil skal plaseres, så vannet kan løpe av, men tillader, å leken kan fortsette på trods av en regnbyge. Derfor vil et solseil være en god ide dersom du har barn og redd for at det kan bli for mye sol når de er ute og leker i sandkassen, mindre oppblåsbare basseng eller annet. UV-stråling og vanntett. Men, med det skandinaviske klimaet, som er kaldere og med mer regnskyll, er en tett vev ideelt da den er vanntett ! For at solseilet skal fungere som vanntett må det ha god helling og det må være spent opp godt!


Vanntett solseil

Du kan nyte maksimal UV beskyttelse og beskyttelse mot regnet, uten å tenke på å bli ubehagelig varm eller våt under ditt solseil. Mer enn av skadelig UV stråling er blokkert som et resultat av vevingen. I varmere strøk, er solseil designet med små hull i duken, som gir varm luft mulighet til å unnslippe for og unngå at det blir for varmt under seilet. Kjøp Vanntett på nett. Alle typer solskjerming - fra små strandparasoller til store solseil.


Oppsetting av solseil er så enkelt! Følg anvisningene under for å se hvor raskt du kan sette opp ditt solseil - hagen din forvandles på 1-2-3! Har du festepunkter i vegg, tre eller lignende kan du bare følge samme metode men du slipper å bruke metallstolper. Denne installasjonen inkluderer: x solseil vanntett 5m trekantet.


Vanntett solseil

Vi lager spesialdesignet solseil etter dine ønsker fra Sunbrella markiseduk. IKKE som vanlig seilduk). Forsterkning av Dacron på hjørne og kantebån eller Markilux kant i farge. Vår webshop använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse och gör att vi kan ge dig en bättre. Vi elsker solen, men på de varme dagene er det godt å kunne trekke inn i den kjølige skyggen.


Spesielt under reisene sørover, er det fint å kunne ha med et solseil , og Isabella har et omfattende utvalg for enhver smak. For alle gjelder, at de er lette å sette opp og pakke ne så man raskt kan få skygge under pausene underveis. Svært god dekorasjon vil sannsynligvis ha ånder en beboere til en lykkeligere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg