mandag 6. april 2020

Store sjablonger

En sterk, permanent og vannfast sjablong godt egnet til tyverimerking. Alle sjablonger er gjennomsiktige slik at man enkelt kan se og beregne nøyaktig plassering på underlaget. Våre sjablonger er laget i plast med tykkelse mm. De er enkle å rengjøre og kan selvsagt benyttes gang på gang. My Style sjablonger er selvklebende og gir et screentykk med flotte dealjer.


Store sjablonger

Pynt din egen t-skjorte, duk, putetrekk, russedress eller noe helt annet. De er fleksible og kan vaskes. Her er mulighetene mange!


Ideelt til å dekorere vegger, puter, møbler, kjøkken, bord og stoler. Fyll gjerne ut mellomrom, konturer eller annet på frihånd med mer maling etterpå når sjablonen fjernet. En del design er kanskje mer egnet enn andre å fortsette å male på med mer maling for et mer dekkende motiv.


Store sjablonger

Alfabet store bokstaverHøyde: mm, A 30xmm. Skandinavisk alfabet. Bestill Online i dag og få rask levering. Man kan også gjerne kombinere matt og blank maling, og det finnes metalliske malingsfarger som fremhever dekoren og gir spennende virkning på sluttresultatet.


Hvordan man går fram er enkelt beskrevet på forpakningene. Store og små tall og bokstav sjablonger. Vi bruker cookies for bla. Forsiden Frakt og levering Kontakt. Disse nettsidene bruker såkalte cookies for å gi deg den beste brukeropplevelsen på våre sider.


Store sjablonger

Flere og flere velger nå å bruke løse tall til å merke huset sitt med. Noen av grunnene kan være at de får et mer elegant utseende med løse tall og bokstaver, og at høyden på teksten kan bli større enn på vanlige standard husnummerskilt. Det er flere farger å velge blant. Så hvorfor ikke prøve løse tall og bokstaver? Velkommen til Panduro!


Dette kan inkludere dyreprint, blomstermønstre, geometriske mønstre, veggmaleri mønstre eller abstrakte mønstre. Vi har også et stort bestillingsutvalg. Stort utvalg av sjablonger i aluminium og messing med bokstaver, tall og symboler, til parkering, lager, lekeplasser m. Vi fører et bredt utvalg av sjablonger til merking av p-plasser, lager, industri, garasjeanlegg, skoler og barnehage m. Sjekk ut våre hobbyartikler og finn bl. Sjablonger av høy kvalitet. Du kan også lage sjablonger med bilder og sjablong silhuetter av familien din på veggen i hiet.


Store sjablonger

Mulighetene er uendelige når du gjør dine egne store sjablonger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg