onsdag 2. september 2020

Ukeplan pleksiglass

God Service Og Rask levering. E-handelsmerket Nettbutikk. Drivhusglass Som Holder. En oppslagstavle er noe alle familier bør ha. Dørskiltet lages i pleksiglass med direkte trykk på baksiden.


Ukeplan pleksiglass

Dette dørskiltet er 15xcm. Ukeplan i pleksiglass. Du kan legge inn et bilde, flere bilder, figurer eller lage dørskiltet med bare tekst. Og samtidig også dine egne avtaler og arrangementer?


Da kan vi hjelpe deg å gjøre det litt enklere: Lag en ukeplan for hele familien og sett den opp på veggen på kjøkkenet eller i stua. Bruk av bilder: Vi anbefaler at du bruker bilder som ikke er behandlet på forhån om du ønsker et utsnitt av bildet kan du gjøre det i editoren etter at bildet. Velg dine skoler og klasser. Du kan velge mellom hvit, gjennomsiktig eller sort tavle.


Ukeplan pleksiglass

På tavlen skriver du med whiteboardtusj som enkelt viskes ut. Vi selger også tilbehør som du kan bruke på tavlen din, slik som klyper til å henge opp invitasjoner, lekseplaner og tegninger. Vi anbefaler tavlene i pleksiglass med aluminiumsplate bak til disse store tavlene, da de blir litt tykkere og henger mer stabilt.


På selve tavlen skriver du med en whiteboardtusj som du enkelt visker ut. Med denne smarte ukeplanen holder du orden på lekser, treningstider, bursdager, henting, bringing m. Egen kolonne for middager sparer dere for tid og penger. Rammen består av stk. Ditt bilde printes på fotopapir og monteres mellom platene. Du kan skrive på akrylplaten med whiteboardpen.


Ukeplan pleksiglass

På den måten får du en helt spesiell effekt. Vårt veggbeslag sørger for stabilitet. Oppslagstavler og whiteboard. Månedsplanen har tallene 1-31. Magnetiske tavler, whiteboardtavler, skrivetavler og klassiske oppslagstavler – vi satser stort på at du skal finne den tavlen som.


Det høres ut som du trenger litt struktur. En ukeplan kan hjelpe deg til å bli produktiv, holde oversikt over hendelser og sørge for at du møter opp til avtaler. Det beste er at Canva gjør det enkelt å designe din egen ukeplan med intuitive dra og slipp-verktøy, uten komplisert designprogramvare. Norges største fotoutvalg! Vi printer dine digital bilder og gir deg norges beste fotobok.


Med sikker lagring er bildene dine lagret trygt hos oss. Vi har også et stort utvalg av fotogaver. Dagplanen er utviklet spesielt med tanke på personer som trenger oversikt time for time gjennom hele døgnet. Tavlen er produsert i pleksiglass med direkte trykk på baksiden.


Vi trekker vinnere i begynnelsen av hver måned som får en stor tilbehørspakke tilsendt. Gavekort Vi selger gavekort med det beløpet du ønsker å gi bort. Supersøt og morsom å gi bort! I tillegg får du tilsendt et gavekort der du kan fylle inn tekst og beløp.


Ukeplan pleksiglass

Linn Wold AS selger egenproduserte plakater og postere, samt også et utvalg av andre designermerker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg