onsdag 2. september 2020

Vase gull

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Dekorer med detaljer fra Jotex.

Hos Tilbords får du vaser fra Kosta Boda, Magnor, Eva Solo og Kähler. Er du på jakt etter en krystallvase, glassvase eller en fin Omaggio- vase ? En vase er et blikkfang som gjør seg godt midt på et bord eller i ei hylle. Telykten kan også vendes til en matt rund vase.


Formgivningen er inspirert av vanndråper som perler på marikåpe etter regnvær. Den brede kragen på vasen åpner for mange måter å dekorere blomster, både selvplukkede og de man får til jul. Bli den første til å omtale dette produktet.

Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet. Om du leter etter vase eller andre produkter så har vi et stort utvalg. Kjøp på nett og få rask levering. Vase av keramikk i gull. Se vårt brede utvalg her – Kid Interiør.


Handle enkelt online hos ellos. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Vi hos glassoginterior. Alv er laget av edelt feltspatporselen.


Porselenet kjennetegnes ved sin hvithet, vakre glansfulle glasur, gjennomskinnelighet og rene klang. Trendy hvit vase i keramikk med gulldekor. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.


Blomstervase med gullstriper, håndmalt.

Inspirert av Nora Guldbrandsen. En lekker, leken vase som passer utmerket til middagsbordet. Bruk blomster til å friske opp et hvert middagsselskap - vi lover at både du og gjestene dine vil elske det!


Jonathan Adler er kjent for sitt talent som keramiker og designer, og tilbyr produkter av høy kvalitet. Her finner du alle våre krukker og vaser! Hvorfor ikke gi bort en blomst med en tilhørende vase eller krukke når du skal på inflytningsfest eller i en middag?


Denne er fin alene eller i kombinasjon med noen lysestaker eller andre vaser. Det er enkelt å variere interiøret ved å bytte ut detaljer som vaser og potter. Se hele utvalget i varehusene våre!


Fusion gir deg mulighet til å skape ditt eget uttrykk for kjærlighet – din egen definisjon av skjønnhet. Uendelige kombinasjoner av ringer, armbånd og øreringer i rosegull, gult gull og hvitt gull , med eller uten diamanter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg