tirsdag 29. september 2020

Utendørs tørkestativ i aluminium

La klesvasken henge til tørk med stil på dette eksklusive 4-armede tørkestativet, fullstendig i aluminium. Praktisk trearmet tørkestativ for utendørsbruk i galvanisert stålrør med kryss og armer i aluminium for maksimal værbestandighet. Leveres komplett med jordrør. Tilhørende jordanker holder tørkestativet på plass. Sveitsiske tørkestativer i aluminium fra Stewi – solide og funksjonelle (modeller).


Høstnyheter i heltre eik. Vi har fått inn et utvalg nydelige eikeprodukter fra Andersen Furniture i Danmark. Funksjonelle og vakre ting som holder, f. Total belastning kg. Tørkestativ inkludert hylse for nedstøping.


Et tørkestativ med god plass sørger for tørre klær uten skrukker. Enten du vil ha tørkestativ til vegg, tak eller et utendørs tørkestativ har vi et stort utvalg så du kan finne det du trenger. Akkurat nå Vinterkampanje med opptil rabatt.


Ved bruk av ubehandlet aluminium utendørs dannes det et tynt sjikt på overflaten. Når aluminium kommer i kontakt med oksygen, dannes det et oksidasjonssjikt som fester seg på aluminiumsoverflaten. Dette sjiktet beskytter metallet mot andre angrep, og det øker dermed korrosjonsfastheten.


Vi må alle vaske klær og mange tekstiler tåler ikke en tur i tørketrommelen. Våre klesstativ kan enkelt slås sammen slik at du kan legge de bort når de ikke er i bruk. Om du ikke har plass til et stående stativ kan du kjøpe et henge tørkestativ som du kan montere på balkongen eller badet. Hegdehaugens Jernvarehandel har nettbutikk med varer til kjøkken, ba garderobe, stort utvalg av verktøy og andre varer til hus og hjem.


Klær, sko, ryggsekker og mye mer. Bredt utvalg og rask levering! Dagsekker, Tursekker, Klatresekker. For menn, kvinner og barn! Klær og utstyr til nedsatte priser!


Stort utvalg og rask levering. Softshelljakker og mye mer! Fjellsko, Løpesko, Multisportsko. Find What Is Aluminium and Informative Content. Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer.


Utendørs tørkestativ i aluminium

Ser du etter tørkestativ ? Her finner du tørkestativ til vegg og ute av merker som Leifheit og Rörets. Sammenlign priser og se beste tilbud i Prisguiden. Midthaugs tørkestativer er produsert i solid utførelse for norske værforhold. Våre modeller er produsert i varmforzinket stål som er pulverlakkert i hvit utførelse. Har du god plass i hagen har vi flotte tørkestativer med plass til massevis av klær, laget i aluminium og plast, som ses i mange danske hager.


Du kan også få et stort tørkestativ til hagen, laget i trykkimpregnert tre for et mer rustikt utseende. I tillegg har vi her på siden tilbehør for tørkestativer som klesklyper i tre. Foldedører i aluminium lakkert med RAL-farger har en pulverlakkert overflate der et elektrisk felt dannes mellom pulveret og aluminiumet. Dette gjør at pulveret blir dratt mot aluminiumet på grunn av ulik polaritet.


Her vises kun de mest populære RAL-fargene. Vår komplette fargepalett finnes her. Fargepaletten nedenfor er kun som en guide. Hos MAXBO finner du slitesterke og lette aluminiumslister for en moderne innredningsstil. Kjøp på nett eller i butikk.


Jemtland tørkestativ er et meget solid tørkestativ med stor kapasitet. Hvor kan man få tak i skikkelige solide tørkestativ som man har utendørs – om det er sånne som snurrer rundt eller er firkantet har ikke så mye å si. TØRKESTATIV STÅL GALV JEMTLAN UTESTATIV M SNOR. Galvanisert eller hvitlakkert svingbart tørkestativ med ovale armer. Våre tørkestativ for tak er det første produktet vi lanserte, og består av stenger som kan heves opp og ned separat.


Hele stativet er 57cm bredt og finnes i lengder fra – 1cm. Stativet er laget i stål, og er av ypperste kvalitet. Monteres i tak eller på vegg.


Heis enkelt ned snorene til behagelig arbeidshøyde, og heis deretter opp klestørken der den er ute av veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg