mandag 21. september 2020

Ullteppe baby oppskrift

Hos Kilands finner du tepper i mange ulike utførelser, farger og kvaliteter. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Fine tepper til gode priser.


Nydelig vogn teppe til de små.

Denne oppskriften er en helt basic variant av ullteppe -jakken. Det går fint an å legge til både stikklommer eller utenpå-lommer. Fronten kan være åpen, som her, eller du kan sette i en glidelås, knapper eller hemper. Strikkeoppskrifter og garnpakker til baby.


Engelsk Oppskrift Det har i grunnen vært min greie å strikke teppe til de nærmeste som får baby , nå de siste gangene har det også blitt Nøstebarndress. Kjenner i grunnen at det hadde vært kjekt med et teppe nå snart. Har begynt på dette nydelig teppet.


Har akkurat begynt på mønsteret. Samme med selve hjerte mønsteret?

Målfrid har designet det skjønneste super myke, varme og lett å strikke baby pledd. Vår første strikkeoppskrift er et nydelig babyteppe som jeg har strikket i rosa. Du kan selvsagt bruke andre farger. Oppskrifter Her finner du et bredt utvalg av flotte strikkeoppskrifter til enhver anledning til dame, herre, barn og baby.


Vil du strikke en genser, jakke, sokker, hentesett eller babyteppe? Da finner du oppskriftene her! Enten det er trendy plagg eller tradisjonelle mønstre som Marius, Nancy, Setesdal og mer. Gjestal er stolte av å være en av Norges viktigste varemerker innen garn, design og trikotasje. Vår egenart er basert på seriøsitet.


Olaug Kleppe, Kari Haugen, Anne-Kirsti Espenes, Dale Design. Cupcake lue - oppskrift. Skjul at jeg er logget inn. Baby Ull, Lerke, Lille Lerke. Jeg strikker ullteppe til baby på bestilling.


Et nydelig teppe laget spesielt for babyens første år, strikket av myk ull. Deilig å pakke barnet inn i om vinteren. En perfekt gave til et nyfødt barn. Pris er avhengig av størrelse.

Prisen inkl ikke materiale - garn, den kommer i tillegg. Jeg har strikket baby - teppe i alpakka! Finnes jo ikke mykere enn det. Dobbelt garn der også! Gikk vedig fort å strikke!


Men det er jo så tynt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg