mandag 14. september 2020

Tyrilin interiørbeis fargekart

Finn tyrilin interiørbeis fargekart. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning.


Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!

På denne siden finner du våre brosjyrer for nedlasting (.pdf) Ønsker du brosjyrene tilsendt i posten, bruk kontaktskjemaet. Er tilsatt effektivt lysfilter som motvirker gulning. Interiørbeis er den malingen som beholder det naturlige livet i panelet. Kan blandes i mange beisfarger, også gule- og rødbrune fargetoner.


I den forbindelse ønsket man et oppdatert og inspirerende fargekart. Og kan blandes i mange farger! Enkel og brukervennelig.

Bli inspirert av det interiørbeis -fargekartet fra LADY. Fargene i interiørbeis -fargekartet er nøye satt sammen for å fargesette treverket på en naturlig måte, forteller Jotuns Globale Fargesjef, Lisbeth Larsen. Når inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, fremstår interiøret med en unik og naturlig harmoni. LADY Pure Nature gir en naturlig, matt overflate som fremhever den vakre strukturen i treet.


Den matte gir overflaten fremhever den vakre strukturen i treet. Lady Pure Nature interiørbeis kommer i ulike farger som lar deg få frem din personlige stil, og inneholder UV-filter for å bevare fargen over tid (motvirker gulning). Fargen i fargekart vil normal avvike noe fra virkelig tjærebeis. Anbefales ikke på harde treslag. Bruk en flat lakkpensel.


Ta neste felt på bor og følg tilsvarende fremgangsmåte til flaten er ferdigbeiset. Kan også legges direkte på med. Vi leverer ferdig beiset panel i nøye utvalgte beisfarger.


Her kan du se våre beisfarger og la deg inspirere til å sette farge på vegger og tak. Produktet inneholder naturoljer, voks, UV-filter og antioksiderende midler som effektiv beskytter treverk mot videre gulning. Tyrilin Panellysner l.

Her har vi ønsket å beholde mye av det naturlige treverket synlig og valgt en lys beisfarge skumring. TYRILIN INTERIØRBEIS GUL BASE 68L Vakker vanntynnet matt oljebeis for flater av tre. Gir en vakker glød og fargespill. Beskytter mot gulning av treverket. Den kan dessuten blandes i mange beisfarger.


Jotun Lady interiørbeis sier dette på Deres nettside: år inspirasjonen hentes fra naturens egne farger og materialer, vil interiøret fremstå med en unik og naturlig harmoni. Har kjøpt meg drivved beis her om dagen og har malt et strøk ikveld. Nina, vår eminente fargedesigner, har satt sammen flere vakre fargepaletter til hytta.


Noen farger passer best på fjellet, mens andre egner seg bedre ved sjøen eller for hytta i skogen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg