mandag 31. august 2020

Vinterhage inspirasjon

En utestue for helårsbruk! Utviklet for norske forhold. Se utvalget og finn din favoritt. Et drivhus, mange muligheter! Bygg vinterhager med Grønt Fokus!

Vi sender over hele Norge. Markedsledende leverandør av vinterhager, rekkverk og skyvedører. Finn vinterhage inspirasjon hvis du ser nå.


Dersom du ønsker å bruke vinterhage som en utvendig bod i vinterstid. Tenk gjerne over om det finnes bedre (og billigere) løsninger for lagring enn en fullisolert vinterhage. Når det er vintersesongen som er desidert viktigst for deg.


Bli inspirert og få god oversikt med vårt innlegg om inspirasjon til hagestuen!

Planlegger du å bygge lysthus, vinterhage eller hagestue? Her får du tips, råd og inspirasjon om alt som har med lysthus, vinterhage og hagestue. Velkommen til Inspirasjonsbloggen!


Slik velger du rett hagestue eller vinterhage. Enda et drømmerom fra Veranda! Det perfekte valget for akkurat deg! Se hagen til våre kunder her.


Vi hos Willab Garden vil gjerne tilby deg et bredt og prisgunstig utvalg av kvalitetsprodukter innen drivhus, hagestuer, uteplasser og annet, som hjelper deg til å skape ditt favorittrom i hagen! Hos oss finner du alltid masse inspirasjon til drivhus, hagestuer, plantedyrking og interiør. INSPIRASJON HAGESTUER OG VINTERHAGER.


Glassmesterleverer og monterer hagestuer og vinterhager etter kundens ønsker og behov. Med mer enn års erfaring har vi fagkompetansen som er nødvendig for å finne den beste løsningen for deg. Vinterhage og hagestue, Grønt Fokus er Norges største og ledende leverandør av drivhus, veksthus, hagestue og vinterhage.


Vinterhage inspirasjon - igjen Utbyggingen er kanskje nærmere enn vi tror. Etter en hyggelig samtale med banken får vi kanskje bygget ut litt raskere enn ventet. Her får du inspirasjon til hva du kan gjøre for å utnytte uteplassen din enda bedre!

Ideer for terrasse, veranda, balkong, vinterhage og mye mer! Uteplassen er stolt leverandør av vinterhager og hagestuer som er tilpasset norske forhold. Start planleggingen av din nye uteplassen sammen med oss. Vi laget vinterhage til et flott hus rett ved Atlanterhavsveien. Vinterhagen ble tilpasset overbygd terrasse, og utvidet det eksisterende taket med glasstak.


Skyvedører på alle sider for enkel tilgang, i tillegg til store åpninger. Vi tilpasset også fargen på vinterhagen slik at den ble tilnærmet helt lik fargen på huset. Vidunderlig vinterhage Slik stiller du forberedt når snøen og holka kommer. Med enkle midler, litt kreativitet og en god porsjon stå-på-vilje, gikk drømmen om vinterhage i oppfyllelse. Har du glemt ditt passord?


Du vil motta en epost med dine brukerdetaljer etter du har fylt ut din registrerte epost. Dette gir en lun og god beskyttelse for nedbør og vin og rommet varmes raskt opp når solen skinner. Samtidig som rommet blir en ekstra stue, gir det også en sterkere følelse av å være utendørs, da man kjenner været og temperaturforandringene i luften tydeligere enn ved en isolert vinterhage.


Med en hagestue eller vinterhage fra uteplassen. Bring lys og natur inn i din bolig, forleng sesongen og nyt alle årstider. Enten du vet hva du vil ha, trenger inspirasjon eller begynner på bar bakke - send oss gjerne en forespørsel i skjemaet under! Ditt verandaprosjekt er unikt, og ved å ta hensyn til alle detaljer helt fra starten av vil du ha størst sjanse til å oppnå et vellykket resultat!


Hagestue, vinterhage og lysthus. Slik lager du en liten og enkel redskapsbod.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg