tirsdag 8. desember 2020

Utemøbler til hytte

Utemøbler til hytte

Utemøbler til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Hos VEGA har vi samlet alt du behøver til uteserveringen din! Hva skjuler seg bak trenden?


Levering på 3-arbeidsdager. Vi har utemøbler i alle størrelser og design. Robuste, flotte hyttemøbler. Vi benytter gamle håndverkstradisjoner og norske materialer. Både ferdige og tilpassede hyttemøbler bygges i Ål i Hallingdal.


Svaret her vil variere fra en hytteeier til en annen. For noen er hyttemøbler gode, gammeldagse møbler som passer inn i en hytte uten strøm, mens andre vil ha hytte møbler i et mer tidsriktig design. V i tilbyr utemøbler vi tror vil passe inn i de fleste hytter.


Det benyttes ingen truede tresorter i vårt utemøbel-sortiment. Dersom man ønsker det kan møblene selvsagt også fargebehandles. Møblene vil etterhvert få et vakkert gråtone-preg. Om vinteren produserer vi robuste utemøbler , mens sommerhalvåret er bearbeiding og produksjon av såkalt villmarkspanel samt spesielle dimensjoner av søyler og dragere til hytter , forteller Tormod Førlan som eier Sirdal Sag AS, sammen med kona Ranveig.


Finn lokale og nasjonale aktører som kan levere det du trenger til din bolig. Den billigste annonsen ligger ute til Kr. VILLA HYTTE OG FRITID AS. Sjekk ut alle annonser fra hundrevis av. Go`benken fra snekker`n ved Stavne Arbeid og Kompetanse.


Utemøbler til hytte

Her har du ei meget robust sittegruppe utført i massiv furu. Bordplate og sitteplate er ukantet, men høvlet og med avrundede kanter. Dette er en meget solid benk ideell til 6-personer alt etter lengde.


Passer både til hytte og hage. Villmarksmøbler som passer godt til hagen, hytta eller på et småbruk i skogen. Rastebenk er laget av boks 200mmx200mm med borplate i tykkesle 75mm. Lengder fra ca til meter.


Utemøbler til hytte

Utebord i villmarkstil. Sedertre var de nordamerikanske indianernes foretrukne treslag gjennom årtusener, og inneholder et råte- og soppforebyggende stoff, som gjør at treet kan brukes ubehandlet, og oppnå en levetid på over år. Bredt utvalg av utemøbler. Shop online hos Ellos idag! Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos.


Balkongmøbler til lave priser. Prisvinnende utførelse. Billige møbler med kvalitet hos Chilli. Like vakre, ute som inne. Solid og stilrent, norsk design!


Her er en oversikt over alle våre ferdighytter. Små og store hyttemodeller ved sjø, fjell og innland. Moderne og tradisjonelle hytter. Benker behandlet med jernvitrol fra 50- i tillegg.


Alle priser på utemøbler er inkl. Møbler til å ha ute, i hagen eller på veranda. Når vi skriver hage- og utemøbler så tenker vi på møbler som passer på verandaen og i hagen. Har du noen ganger lurt på om hytta du nettopp passerte er ny eller gammel? TREBITT Oljebeis bidrar til å fremheve treets egenart, struktur og fargespill, slik at hytta får et vakkert utseende i samspill med kulturlandskapet.


Utemøbler til hytte

Løse benker og bor eller benk og bord i ett. Det er ikke alltid like lett å se. Som oftes har vi flere sett på lager, og kan levere omg, ferdig montert på hytta. Vi produserer gjerne etter eget ønske, mtp utforming og størrelse.


Et tips er å behandle møblene med beis eller annet før de monteres.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg