tirsdag 29. desember 2020

Vimpelrekke med navn

Se vårt utvalg av vimpler, bannere og andre pyntelenker her! Norges ledende bursdagsbutikk. Stort utvalg farger og former. Finn festdekoret til ditt party. Kombiner gjerne flere varianter sammen.


Vimpelrekke med navn

Velg for eksempel et girlander med vimpler og ett med sirkler og heng de sammen, men la de henge litt forskjellig i hvor dypt de henger, hvor de buer seg og lignende. Med bue, så mener vi at når du skal henge opp banneret, så velg gjerne noen festepunkter, slik at banneret henger i flere buer bortover. Disse er for øyeblikket utsolgt desverre! Enkel vimpelrekke med navn , søt som pynt på barnerommet.


Med en fin vimpelsnor eller to, kan du pynte opp barnerommet på et blunk, og ikke minst fikse en super barnebursdag. Her på Jollyroom har vi massevis av dekorative og barnevennlige vimpler barna kommer til å elske! Kjempefint til bursdag, navnefest, dåpsfest eller bare til pynt over senga.


Da vil du få det tilsendt med vanlig post. Jeg kan desverre ikke ta noe ansvar for pakker sendt med posten. Jeg kan sende produktene med posten hvis det er ønskelig, mottaker betaler porto. Forhåndsbetaling til min konto, før pakken sendes.


Søt vimpelrekke med tre forskjellige stoffer i samme farge som navnebroderiet. En fin, praktisk og helt personlig tøypose, med eget navn brodert på. Super til skole- eller barnehagebruk - til skiftetøy, nistemat, bleier, eller annet. Fin gave til både gutter og jenter, til dåp, navnefest, jul og bursdager.


Vimpelrekke med navn

Skriv navnet som skal trykkes på, hele navnet må få plass i EN boks. Kjempe flott vimpelrekke med barnets navn. Hvis ditt barn har bokstaver i navnet og du velger vimpler, vil det.


Vimpler med navn er populært, vi kan lage spesialdesignede varianter eller klassiske varianter med blokkbokstaver. Jeg lager vimpelrekker med navn på bestilling! Bland favorittsaften med jordbær i biter.


Det gir ekstra god smak og ser festlig ut. Store pomponger er enkel og veldig effektfull pynt. Du får kjøpt dem rimelig på eBay, men du kan også lage dem selv av silkepapir. Du lager et fint og annerledes bordkort ved å bruke en cupcake som du pynter med to sugerør og en liten vimpelrekke med. DIY vimpelrekke Nå som permisjonen har startet bruker jeg fritiden min blant annet på DIY prosjekter til babyen.


Brown Kraft serien er ypperlig til rustikke og elegante bryllup med sin mix av rustikk og eleganse med kombinasjonen brown kraft og gullfolierte detaljer. Skal ha en vimpelrekke med navnet til 2-åringen over senga. Jeg har lyst til å dele en oppskrift på hjemmelaget vimpelrekke med dere. Vimpelrekken passer sammen med alle de andre produktene i vår Kraft Perfection serie.


Vi har også valgt å vise fram en vimpel med navn. Jeg trykker ofte navn , alfabetet eller andre ting på mine vimpelrekker, men de er like fine som de er uten trykk. Og så har du plutselig en flott vimpel du kan pynte opp stuen eller barnerommet med ! Fin på en babyshower, men også dekorativt på et barnerom.


Navnevimpel med 2-bokstaver. Anders ytret ønske om å sterilisere seg. Ville gjerne ha med ei lita gave. Så da vart dagen brukt til å sy. Eg sydde vimpelrekke med navn til bursdagsbarnet.


Vimpelrekke med navn

Rosa, med sølvbokstaver. Vår nettbutikk bruker cookies slik at du får en bedre kjøpsopplevelse og vi kan yte deg bedre service. Vi bruker cookies hovedsaklig til å lagre.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg