mandag 14. desember 2020

Veggdekor egen tekst

Velg blant våre design, eller lag ditt eget! Da har du kommet til riktig sted. Her har vi nemlig samlet alle våre wallstickers som inneholder tekst – det vil si at alle som inneholder sitater også er inkludert.


Veggdekor egen tekst

Her finnes det mange ulike wallstickers, siden vi alle går for ulike stiler i hjemmet vårt. Uansett hva slags veggdekor du er ute etter så vil du finne det her. Lave priser, rask levering - og INGEN minstebestillinger!


I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til. Gratis ved kjøp over 5kr. Rask levering på hverdager. Tekstiltrykk med egen tekst. Storsjarmør på en smekke eller et babyplagg?


Eller skal du feire en jubilant med en t-skjorte med en spesiell tekst på? Trenger du navn på en leirbålskappe til en speider eller på en russedress? NOK 12Førpris: NOK 18Rabatt- inkl.


Gi veggen et personlig og levende uttrykk. Kan vaskes grader. Tørketrommel anbefales ikke. Hjerte med navn (lag din egen ) wallsticker.


Veggdekor egen tekst

En enkel teksten på veggen kan forvandle en kjedelig vegg til noe unikt i noen minutter. Opprette en personlig tekst til ditt hjem eller kontor. Spesial bestilling av veggdekor , din egen design eller veggdekor fra vår kolleksjon.


Hos oss finner du veggdekor til barnerommet, stuen, badet og gangen. En liten veggdekor uansett om det er lerret eller på en skumplate kan ha en like så stor effekt som en stor en. Så vår guide til hvordan du får det meste ut av din veggdekor med fotoknudsen, i tillegg til å se hvilke overflater og formater vi kan tilby. Skriv din egen tekst.


Interiør butikk på nett. Om dere vil piffe opp barnerommet litt, hva med noen lekre og stilrene wallstickers? Vi har massevis av herlige motitver. Dette er kreativ barnemoro! Det er kun din egen fantasi som setter grenser for hvordan din wallsticker kan se ut, og derfor får du garantert en helt unik veggdekorasjon.


I stedet for å bruke et av dine egne bilder kan du også gå på oppdagelse i vårt motivgalleriet og velge et av våre mange flotte motiver til din wallsticker. Maskinene gjør at vi raskt og enkelt kan produsere unike og skreddesydde interiørdekor- og profilløsninger i form av alt fra tapeter og malte sjablongmotiver til utvendig skilting. Dermed er det enklere å skape sin egen identitet og atmosfære i kontorer og private hjem, sier malermester Tina Juuhl-Sivertsen i Bratfoss. Bildekor, klistremerker Hos Dekorshop kan du kjøpe stickers til bil, mc og båt. Lav din egen wallsticker citat.


Veggdekor egen tekst

I takt med at flere og flere danskere har wallstickers hængenge på væggene, er det blevet mere populært at designe sin personlige wallsticker med egen tekst for at skille sig ud. Hvis man ønsker at eje et wallstickers citat, som ingen andre har magen til, vil det være oplagt at designe sin egen wallsticker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg