torsdag 10. desember 2020

Vedlikeholdsfrie terrassebord

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vi leverer terrassegulv i plast eller kompositt. Kom innom vårt Showroom på Notodden for inspirasjon. Hos MAXBO finner du terrassebord som passer ditt behov.


AZEK utvikler og leverer de mest høyteknologiske, holdbare og vedlikeholdsfrie produktene som er tilgjengelig i markedet. Vedlikeholdsfrie terrassebord bevarer estetikken I valget av dekke er estetikk også ofte en avgjørende faktor.

Kvalitet og en pen overflate som varer over tid er viktig for mange. Men der standardgulv må behandles jevnlig for å beholde uttrykket sitt, vil ikke vedlikeholdsfrie terrassebord kreve samme behandling, forklarer Opaker. TimberTech produserer vedlikeholdsfrie løsninger i komposittmateriale som tåler både sol og vann.


Du trenger ikke male, olje, pusse eller slipe gulvet årlig slik du bør gjøre med et vanlig tradisjonelt tredekke. TimberTech selges blant annet gjennom Myrvold Interiør. Terrassebord fra TimberTech. Alt du trenger å gjøre er å vaske med Zalovann et par ganger i året.


Disse terrassebordene er laget av prosent fornybart materiale.

Det er plast med treverk i. Med tanke på miljøet, er disse det beste valget. Ja, akkurat det høres kanskje rart ut, men Trex- terrassebord er beinsolide, kraftige bord av komposittmaterialer som tåler all slags juling. Fiberon produserer terrassegulv etter strenge amerikanske standarder og består av 1 resirkulerte materialer, plast og trefiber. Hvilke terrassebord bør du velge når du skal legge ny terrasse? Det billigste er trykkimpregnert treverk, men du bør også vurdere vedlikeholdsfrie terrassebord i kompositt eller behandlet tre.


Noen prosesser er også mer miljøvennlige enn andre. Veldig bra innlegg av Espadre vedr. Svar til Italianman: Når det gjelder kompositt terrassegulv (kan kun svare for våre terrassebord , Trex) så vil ikke disse bordene sprekke om vinteren. Dersom du skal bygge terrassen selv, har du muligheten til å velge i et hav av ulike terrassebord - deriblant vedlikeholdsfrie terrassebord.


De fire hovedalternativene er komposittplanker, termotre, kebony og ubehandlet tre av lerk, kjernefuru, eik eller robinia. Bygge terrasse eller bytte bordene på plattingen? Norgesgjerde er forhandler for anerkjente Wolf som lager verdens kanskje beste vedlikeholdsfrie terrassebord. Bordene er laget av en skummet PVC-kjerne med et sterkt overflateskall.


Naturlig og flott utseende. Med innfreste spor på sidene for skjult innfestning. Vi har alt du trenger til prosjektet, bredt utvalg terrassebord , gjerdestolper, rekkverk og mer til.


Eksklusive vedlikeholdsfrie terrassebord av ypperste kvalitet med tidsriktig gråtone som gir en vakker terrasse år etter år.

Bordene krever ingen beising, oljing eller maling - kun vanlig vask og rengjøring ved behov. Overflaten gjør terrassebordene meget motstandsdyktige. Her bør man også ta vurdere hvor de skal ligge.


Et terrassebord som er mer eksklusivt er Royal fra Alvdal. Dette er terrassebord som krever langt mindre vedlikehold og er nesten vedlikeholdsfrie. Jeg har lagt merke til at det er mange som vurderer å legge vedlikeholdsfrie komposittgulv når de skal legge ny terrasse.


Ettersom jeg også har lagt merke til at kunnskapen rundt disse produktene ikke alltid er like sterk, har jeg bestemt meg for å lage en liten guide til dere som vurderer dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg