tirsdag 1. desember 2020

Verdenskart med land og hovedstad

Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Klikk deg gjennom verdensdelene med utgangspunkt i landenes navn og hovedsteder. Hovedsteder i delvis eller ikke anerkjente stater Note: Selv om disse enhetene aspirerer til suverenitet og har betydelige landområder er de generelt ikke regnet som uavhengige land siden de ikke anerkjennes av majoriteten av andre stater og ikke har et eget sete i FN. Selv finner jeg veldig lite brukbart.


Verdenskart med land og hovedstad

Enten er de for små, så det blir nærmest umulig å lese navnet på enkelte land , eller så innehar de alt for mye informasjon - jeg er kun ute etter land ( og eventuelt hovedstad ). Her er forresten linken til testen, om noen skulle være interessert. OPEC-landene nrmer seg kompromiss om kt oljeproduksjon Svarthvit typografisk verdenskart med tekst av land. Ordene danner formen til kloden. Plakater og posters med verdenskart og land. Hege og Steinar skal i lpet av noen timer lre seg alle land og hovedsteder i Nord.


Basert på slike verdenskart vet vi at Russland og Kina er store, Norge og Chile er lange og Nederland er lite. Verdenskart skaper våre inntrykk av størrelsen og formen på forskjellige land. Høy porto på grunn av størrelse!


Verdenskart med land og hovedstad

Vi benytter cookies i vår nettside, slik at du enkelt kan plassere dine ordrer - og vi kan yte god service for. Vi har kart over steder i bestemte land over hele verden i tillegg til kart over hele land og regioner. Enten du ønsker å bli påminnet om bestemte land , byer eller vannmasser, kan vi gi deg et kart som representerer dem. Fra Frankrike til Finland og Brussel til Bangkok.


Plakat med et klassisk verdenskart som viser alle kontinentene, en liste med flagg og de forskjellige tidssonene. Dette puslespillet i 10biter viser et politisk verdenskart , der man finner navn på både land og hovedsteder. Europa: Land - Geografispill: Seterra er et geografispill som lærer deg om land , hovedsteder og byer fra hele verden. For dager siden – I denne oppgaven skal vi se på kartprojeksjoner og sammenligne faktisk størrelse på forskjellige land i verden.


Verdenskart med land og hovedstad

Breddegrader og lengdegrader - Geografispill: Seterra er et geografispill som lærer deg om land , hovedsteder og byer fra hele verden. Europakartet viser tydelig alle de europeiske landene, og kartet ble markert med Kroatia for å hjelpe orientere. Europa har land , hvorav noen er i Eurasia. Den går fra ° ‘vestlig lengde og ° 5’ østlig lengde og ° ‘nordlig bredde til ° sørlig breddegrad. Stort verdenskart med morsomme illustrasjoner.


Verdensdeler,havområder, land og større byer er påført sammen med bilder av kjente landemerker med mer. Nederst på kartet finner du informasjon om mange av illustrasjonene, samt at alle flaggene er påført hvilket land de tilhører og hva hovedstaden heter. Med norsk tekst og navn.


Verdenskart med land og hovedstad

Navn på landene står på rammene. Brikkene med flagg og hovedstad passer kun ved rett land. Legg først brikkene med de flagg og hovedsteder du kjenner. Sett sammen kartet i midten. Et utvalg av kart som viser noe av vår påvirkning på kloden.


Atlaset gjør store mengder statistikk fra alle land og nasjoner i verden enkelt tilgjengelig. Målet er å formidle likheter og ulikheter i det menneskelige samfunn og hvordan vi påvirker livet på planeten, primært med visuelle hjelpemidler, heter det på nettstedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg