tirsdag 12. mai 2020

Strykebrett jernia

Spar penger - Finn Nettets Beste Tilbud! Unngå strykemerker med riktig strykebrett. Velg blant ulike farger, design og størrelser hos oss. BLI MEDLEM I KUNDEKLUBBEN.


Ingen tilgjengelige butikker. Trenger du et nytt strykejern? Vi har et stort utvalg av strykejern i alle prisklasser! Hos oss finner du ditt nye strykejern. Store og små strykebrett.


Gjør hverdagen enklere med praktiske hjelpemidler for vasking og stryking. Her finner du strykebrett i flere størrelser, selv små, praktiske som plasseres oppå bord. Vi har også separate trekk, hvis du har slitt ut det gamle.


Hos Jernia kan en komplett vare i uåpnet originalemballasje returneres innen dager, og du får alle pengene tilbake. Dette gir deg 1 trygghet! Husk å ta med kvitteringen.


På tide å rydde i bod eller skap? Lite er bedre enn lukten av grønnsåpe og synet av rene vinduer. Vi har alt du trenger for å gjøre hage og uteplassen klar – sommer som vinter.


Nettsiden til Bosch bruker informasjonskapsler slik at du kan legge artikler i handlekurven, bestille en tekniker online og la oss samle inn anonyme statistiske data. IKEA - DÄNKA, Strykebrett , Høyden kan justeres. Materialet slipper gjennom damp fra strykejernet slik at det ikke dannes fuktighet. Ekstra stabilt og slitesterkt fordi rammen og stativet er laget av stål. Holderen har varmebestandige silikonputer som hindrer riper på strykejernet.


KitchenTime selger strykebrett fra kjente varemerker! Steamer og strykebrett holder klærne rynkefrie. En steamer vil spare deg penger og sørge for at klærne dine ser bra ut.


En håndsteamer får klærne dine til å vare lenger fordi damp gir den tryggeste og mest skånsomme finishen til tekstiler. Rörets strykebrett har en hard strykeflate (1x 2cm) for et ekstra glatt strykeresultat, fire forskjellige høydeinnstillinger (opptil cm) samt uttrekkbart strykejernstativ. En annen fin detalj som gjør strykingen hyggeligere, er det fine Øko-tex-sertifiserte trekket i 1 bomull. Et morsomt strykebrett og strykejern av tre som du kan bruke for å holde tøyet. Se beste pris på Leifheit Strykebrett Compact M. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Men nå har jeg fått et ordentlig strykebrett fra Jernia , kostetr vel rundt 200-3for brettet. Eg gjorde som Sola^ med ikea-strykebrettet vårt før eg kjøpte eit nytt trekk (trur eg kjøpte det på Jula, faktisk). Eg kunne tenkja meg å hatt litt større strykebrett enn det me har og trur også det kunne vore greitt med sånn stativ til strykejarnet på sida.


Metall strykebrett med 1 bomullstrekk i topp kvalitet. Kan justeres mellom fem ulike høyder opptil cm. Jernia har lidenskap for hjemmet, fordi vi mener den beste tiden er den du tilbringer i ditt eget hjem. Følg oss for tips om hvordan du kan trives bedre hjemme.


Vi har totalt 1butikker i Norge, spredt over det ganske land.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg