onsdag 6. mai 2020

Sveise cortenstål

Hvordan er det å sveise dette sammen med vanlig stål? Bruke vanlig sveisetrå pinner og metode for å sveise disse sammen? Eller må man bruke noe spesielt? Selv om stålet raskt får et rustlag er det samtidig rusttregt.


Stålplater kan sveises med en sveise CO2. Corten stålplater og metallplater etter mål. Sammenlign pris med oss! Cortenstål har en lengre levetid enn vanlig jern. Metallplater kan formes med varmepåvirkning.


Den har dårligere sveise - og formbarhets-egenskaper enn Cort-ten B, og kan ikke brukes til lastbærende konstruksjoner. Cor-ten A egner seg best brukt i forbindelse med flytende gasser. En stålplate er lett å kutte til selv. Disse blomsterkassene er laget av rustet stål.


Vakker ramme for plantene og like fine året rundt. Rent design med kule detaljer, kan mykes til eller strammes opp. KosDesign er som vanlig tidlig ute og vi tilbyr både små og store plantekasser, rektangel, firkantet eller runde potter i cortenstål av høyeste kvalitet i ferdig rustet eller i urustet tilstand. Det finnes endel triks som gjør det mulig å sveise med et kraftig rørtrådapparat, f. Allsidighet og fleksibilitet, samt stor kunnskap om markedet er vår styrke! Nisjemetall AS leverer bla til mekanisk industri, bygg og anlegg, oppdretts- og.


Håper du får glede av apparatet. Materialet er forhåndsrustet, og får raskt et ytre rustlag, men gjennomrustes vesentlig tregere. Stålet er temperaturbestanding, og ruster i mindre grad enn annet stål.


Sveise cortenstål

Vi ønsker alle kunder og samarbeispartnere en gnistrende God Jul og et Godt Nytt År! I Horten finner du vår produksjonsbedrift for bånd og tynnplater av kaldvalset og belagt stål. Mørk Maskin AS - Hva er Hardox?


Hardox produseres i Sverige av SSAB Oxeløsund. SSAB er det eneste stålverk som ikke bruker skrapjern i produksjonen av. VARIA Mek Verksted AS disponerer et velutstyrt plate- og mekanisk verksted hvor vi fremstiller det aller meste av detaljer og komponenter. Bildene viser et utvalg av tidligere prosjekter.


Ring eller send en e-post om ditt behov for produkt eller løsning. Vi er gode på problemløsning og. Ta en titt i vår nettbutikk eller finn ditt nærmeste varehus. MAXBO tilbyr et bredt vareutvalg innen stål og metall i alle former og tilpasninger.


Her har vi et stort verksted som tar seg av alt innen stålarbeid. Fana Stål er en stålentrepenør som holder til på Espehaugen Næringspark i Bergen. Fabrikken og hovedkontor holder julestengt fra desember til 2.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg