torsdag 14. mai 2020

Svart kappe

Alle typer kostymekapper til barn og voksen. Både enkle og i deluxe kvalitet! Nordens største utvalg! Stort utvalg av alt du trenger til alle anledninger. Finn laveste nettpris her.


En helsvart kappe med en spiss hette, som er perfekt når du vil ha et skummelt utseende.

Fri frakt til butikk. Du får alltid fri frakt. Flere kostymer trenger en kappe for å bli komplett som f. Se vårt utvalg av kapper her, til både voksen og barn!


Fullfør din utkledning med en smart svart kappe. Mangler du en kappe til ditt nåverende kostyme, eller skal du bruke en svart kappe til din Zorodrakt, så kan du kjøpe en svart kappe billig online her. Svart kappe i myk plastikk.


Match antrekket ditt med denne flotte kappen som garantert blir prikken over i-en for din look, uansett tema!

Lang svart kappe med hette og knepping rundt halsen. One size (voksenstørrelse), ca. Skal du gjøre en storbestilling og er på utkikk etter flere kostymer (eller tilbehør).


Du betaler kun kr ekstra for denne servicen. Større varer som ikke kan sendes som vanlig pakke Hjemlevering. Store og tunge varer, for eksempel møbler, leveres alltid hjem til deg utenfor inngangsdør på bakkeplan.


Unge snegler er lyse, nesten hvitaktige, men når de blir et par centimeter lange, blir de etterhvert mer svarte. Vanligvis er alle voksne individer svarte , men noen har mindre pigmenter og kan være gråhvite. På det øverste paret finnes øyne ute på spissen. En enkel svart kappe med hette som en perfekt siste detalj for de fleste barnekostymer til halloween eller karneval.


Klassisk svart kappe med hette. Kappen festes med borrelås og er ca. Passer til mange forskjellige halloween kostymer.


Uansett om du kler deg ut som døden, trollmann eller en ond ån behøver du en kappe for å gjøre antrekket ditt komplett! Denne svarte kappen for barn, har hette som gjør deg litt ekstra mystisk på kostymefesten! Trollmann, døden eller ond ånd? Terrorister i svart kappe kan systematisk planlegge, organisere, og gjennomføre sine handlinger.


Terroristens hensikt er målrettet å ramme motpart, uten å skulle bli oppdaget!

Den perfekte terrorhandling! Domstolens lovbrudd gir rom for den perfekte terrorhandling! Den er nemlig lilla på den ene siden og svart på den andre. Kanskje du til og med føler for å bytte farge i løpet av kvelden.


Den kan vendes og brukes på begge sidene. Vi erbjuder massor av märken och modeller. Flott til maskerade fest eller Halloween!


Forpakningsbildet kan være anderledes enn bilde på nettsiden, varen er den samme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg