tirsdag 5. mai 2020

Terrassebord kompositt

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Vedlikeholdsfritt terrassegulv i kompositt. Formstabil og skjult innfesting. Klips – til montering av terrassebord kompositt. Startklips (1) brukes langs terrassens ytre langsider, der de første plankene legges.


Naturlig og flott utseende.

Med innfreste spor på sidene for skjult innfestning. Hvilke terrassebord bør du velge når du skal legge ny terrasse? Det billigste er trykkimpregnert treverk, men du bør også vurdere vedlikeholdsfrie terrassebord i kompositt eller behandlet tre. Noen prosesser er også mer miljøvennlige enn andre.


Fiberon produserer terrassegulv etter strenge amerikanske standarder og består av 1 resirkulerte materialer, plast og trefiber. Fiberon er verdensledende i utviklingen av terrassebord i kompositt. Dette er et vedlikeholdsfritt terrassebord som er i komposittmatrialet WPC.


Disse inneholder: poplarwood (type løvtrefiber).

Disse er laget med riller på den ene siden og trestruktur på den andre. Da kan du velge hvilken side du vil ha synlig. Terrassebordene festes med klips. De er selvsagt billigst der og da, men mange tenker ikke over hva vedlikehold i årene framover vil koste. På år kan du faktisk spare flere tusen kroner på å velge for eksempel Kebony eller terrassebord av kompositt , i stedet for vanlige trykkimpregnerte bor sier Jørgensen.


Hvorfor velge AZEK fremfor tre eller kompositt ? I motsetning til vanlige kompositt terrassebord inneholder ikke AZEK noe trevirke eller materiale som kan råtne. AZEK består av 1 massiv pvc plast og vil aldri sprekke, flise eller råtne. Beskyttet med nyutviklet teknologi fra det AZEK kaller Alloy Armor Technology. AZEK utvikler og leverer de mest høyteknologiske, holdbare og vedlikeholdsfrie produktene som er tilgjengelig i markedet.


Kantlist til kompositt terrassebord fra Jabo Velg mellom forskjellige farger og utførelser. JavaScript seems to be disabled in your browser. Ved kompositt terrassebord er de primære komponentene oftest et plaststoff og et organisk materiale, vanligvis tre fiber.


Men ikke alle WPC kompositter inneholder trefiber og nye produkter med nye kombinasjoner av materialer er raskt kommet på markedet. Vi har alt du trenger til prosjektet, bredt utvalg terrassebord , gjerdestolper, rekkverk og mer til. UV-bestandige og falmer ikke.


Den trelignende strukturen gir en sklisikker og pen overflate. Søl fra grillen, vinglasset eller ketsjupflasken er enkelt å vaske av og trekker ikke ned i.

Kompositt terrassebord. Etterbehandling med beis eller olje er ikke nødvendig, og du kan bekymringsløst vandre rundt uten å få fliser i små eller store føtter. Det gis inntil års garanti mot flekker, misfarging og bleking.


Med kompositt trenger du ikke tenke på vedlikehold! De massive variantene er en del mer kostbare, men er til gjengjeld langt mer egnet i vårt varierende klima. Gulvdeal gjør nå terrassebord av massiv utgave oppnåelig for alle!


Viktige punkter for planlegging og montering: 1. Anbefalt bjelkelag 48x198mm. Fritzøe Engros har i lengre tid valgt å føre Megawood terrassegulv som sannsynligvis er det beste kompositt terrassegulvet på markedet i dag.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg