fredag 8. mai 2020

Ullpledd baby

Ullpledd baby

Kule tepper til ditt barns rom! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Ullpledd baby

Ullpledd - Best pris i Norge! Barnas Hus er en butikkjede spesialisert på utstyr og klær til alle barn i alderen fra og helt opp til år. Vi har derfor strikket ullpledd til baby i den mykeste merinoull av høyeste kvalitet. Strikkemønsteret er den samme oppskriften som i resten av kolleksjonen vår – luftig strikk som sørger for at ullpleddet varmer og puster. Helseteppet finnes i mange forskjellige farger som du også kan finne i resten av kolleksjonen ull til baby.


Myke og varme pledd til barn og baby i økologisk ull. Fine å ha i sengen eller i vognen. De største pleddene kan f. Hos Kid har vi et stort utvalg av ullpledd , pelspledd og fleecepledd i ulike farger til lave priser.


Se mer og kjøp på Kid. Personlig baby pledd med navn, fødselsdato, vekt og lengde. De finnes i flere ulike farger og alt dette. Pleddene er laget i økologisk bomull og er allergitestet. Se våre ullpledd , fleecepled pelspled vattpledd og strikkede pledd.


Den ideelle gave til kollega, venn, kjæresten, bestemor eller far. Gavekortet leveres i design og innpakning. Kortet er hos deg i løpet av noen dager. Varm og myk pledd er kanskje den beste gaven man kan gi til en baby.


De har flere alternativer til personlige og unike gaver og Dere skal selvfølgelig ha innblikk i utvalget. Jeg har lyst å starte med disse nydelige og personlige babypleddene. De leveres med navn, fødselsdato (også klokkeslett hvis ønskelig), vekt og lengde. Vakker design og høy kvalitet. Kjøp barneromsinteriør hos Sprell!


Gratis frakt og levering innen dager! Vårt unike sortiment består av tusenvis av nøye utvalgte møbler fra skandinaviske merker. WE ullpledd baby lilla 60cm x 75cm 1stk.


Ullpledd baby

Før: kr 34Pris: kr 24Oppgitte priser gjelder i nettbutikken. Varmende og behagelig ullteppe til baby. Her finner du nydelige, myke, kløfrie ullpledd til barn og baby. Kjempepopulære babypledd.


Herlige myke ullpledd i 1 ull - En personlig gave till babyen. Barnets navn leveres med flott skrift i bomullstråd i. Vask gjerne ullpledd for hånd hvis du er usikker på om det tåler ullprogrammet i vaskemaskinen. Når du håndvasker skal du ikke gni, men kryste og klemme lett i vann som er maks grader. Om du bruker kaldt og varmt vann om hverandre vill ullen tove seg.


Ullpledd baby

Et ullpledd fra Høie egner seg like godt på de aller kaldeste dagene som på dager som bare er litt kjølige. I likhet med resten av vårt varesortiment, kommer pleddene i et bredt antall design. Vi har både ensfargede og mønstrede ullpledd , i både duse og sterkere farger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg