tirsdag 19. mai 2020

Varmgrå inne

Varmgrå inne

Dette er en svært god gråtone for deg som ønsker varme grå farger i interiøret. Dette har vært en favoritt blant Jotuns gråtoner i mange år! En verden av muligheter. God smak fortjener det beste.


Varmgrå inne

Vår passjon er vakre farger som skaper personlige interiører og hjem som vi trives i. Her ser du noen utvalgte LADY farger. En kald grå vegg mot en varmgrå sofa, kan plutselig få sofaen til å virke på både gul og skitten i tonen, mens veggen på sin side drar seg blålig og kal forteller fargeeksperten. Se hele hjemmet hennes her! Lurer du på hvilke farger som passer best hjemme hos deg?


Hvilke farger som matcher dine eksisterende farger, møbler og stil? Her kan du spørre våre fargeeksperter, få fargeråd og tips til valg av maling. Vi svarer på spørsmål alle hverdager. Finn den fargen som passer deg og ditt hjem her.


Varmgrå inne

Med Jotun Fargetrygghet er du sikret at du får nettopp den fargen du har bestemt deg for. En grønn mellomtone for de som ønsker en litt mer kulørt tone. Sett den gjerne sammen med den lysere Green Harmony for å understreke det grønne innslaget. Fungerer godt til Klassisk Hvit, Letthet, Egghvit og Bomull. Dette skjer selvsagt fordi det er stor forskjell på det skarpe dagslyset og lyskildene du har inne i din bolig.


Generelt sett blir alle farger oppfattet som litt lysere og kjøligere utendørs enn inne. Når du ser på hver enkelt farge uten de andre, vil du nok tenke at det er jo bare en vanlig gråfarge. Men når du ser de fargene sammen, oppdager du hvor. Akkurat som vi har nevnt tidligere, da kommer fargen til å gi et klarere og sterkere inntrykk når den kommer på husveggen. En lysere grå tone passer inn i de fleste omgivelser, men for et hus med svært mye natur og grønt omkring seg – kan man med fordel velge en mørkere varmgrå nyanse, slik at huset ikke ser ut som en lampe i skogen.


Finnes i fargene varmgrå og sart lilla. En kulör som du sett inne hos grannen kanske inte bli lika snygg hos dig eftersom. Kalk, 103Kalkgrå, 5Ascott, 3Varmgrå och 13Froströk.


Vi skal inn et smalt vindu der fatet henger idag, men det er ikke første. Nå er fargene skrevet på innlegget med malingen: Varmgrå og Kontur. Dersom vi går for Frostrøyk må det ble todelt med klassisk hvit inne (avventer pris fra leverandør) Alternativt blir det bomull både inne og ute.


Vedrørende kjøkkeninnredningen så tenker jeg en hvit farge som evt brekker litt mot varmgrå. Vi er en norsk bedrift med daglig utsending fra vårt lager. Vi har dagers åpent kjøp og fastpris på frakt. Vi tilbyr levering hjem til deg på kveldstid (i de områder Posten tilbyr denne tjenesten).


Du kan også velge å hente din bestilling hos oss på Strømmen. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg