mandag 8. februar 2021

Vekkerklokke med høy lyd

Aldri forsov deg igjen med smart vekkerklokke fra NetOnNet. Kommer i flere farger, alle med stilig Led-lys som viser tidato og temperatur. Kule, fantastiske eller irriterende vekkerklokker. Klassisk sort vekkerklokke til en meget god pris!


Med et justerbart volum på opp mot 1desibel er støynivået faktisk høyere enn lyden av en boremaskin (sånn som de bruker i veiarbeid), som ligger på rundt 1desibel.

Som om ikke det var ille nok følger det også med en aggressiv sengerister som plasseres under madrassen. Problemer med å stå opp om morgenen, trenger en vekkerklokke med LYD ! Vekkerklokke med høy lyd (sort) kr 29Legg i handlekurv. Er det en høy og jævlig lyd , så er jeg kjapp til å skru av bråket,.


Våkner såvidt av at åringen gråter ved siden av meg. Jeg trenger en god vekkerklokke med høy lyd , som tar både batterier og går på strøm. Foretrekker du å våkne til siste nytt?


Det kan ordnes med en klokkeradio.

Få en god start på dagen med Elkjøp og en hel verden av radiokanaler. Dersom det blir litt for voldsomt med høye sirener og flyvende deler kan denne nå smått klassiske vekkerklokken være en god substitutt. Clocky bor på gulvet ditt i stedet for på nattbordet, og når klokka slår stå-opp kjører Clocky avgårde mens den legger mer enn nok lyd til at du våkner. Din oppgave: finn Clocky og slå av lyden. Den kommer nemlig med en liten pute du legger under madrassen før du går til sengs.


Idet alarmen fyller ørene dine med redselsfulle lyder starter også styggedommen under madrassen å riste og skjelve. Unngår du å våkne av denne ligger du antagelig i koma, spesielt ned tanke på at selve alarmen kan stilles opp til 1dB. Sammenlign pris med oss. Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå!


Displayet viser ti innstilt alarm, dato og temperatur. Drives av 3x AAA-batterier (følger ikke med ). Denne Philips-vekkerklokken leveres med en valgfri klemme, slik at du kan feste den til putevaret på en praktisk måte. Dette sikrer at klokken er enkel å finne, og at den ikke faller ut av sengen i løpet av natten eller når den begynner å vibrere.


Hvis du vil, kan du erstatte klemmen som fulgte med , med en festesnor etter eget ønske. Start dagen på den riktige måten med å våkne behagelig til et gradvis økende alarmvolum. Vanlige vekkerklokker har gjerne et forhåndsinnstilt alarmvolum som gjerne er for høyt eller bare irriterende. På utkikk etter en vekkerklokke ?

Opplev 123elektronikks store utvalg i hjemmeelektronikk og finn klokken som du mangler. Vi tilbyr alltid de beste prisene. Det hjelper ikke med fin design hvis du ikke hører at den ringer.


HEYDAY hadde heller ikke peiling på hvor høy lyd det var på andre vekkeklokker de selger. Lydstyrke og gjerne også frekvens burde være obligatoriske opplysninger for en vekkerklokke , spesielt når den selges på internett. Der synder nok de fleste dessverre.


Har en nabo som altid forsover seg og hun skal ut i praksis neste uke. Hvor høy lyd lager den der? Jeg er forsåvidt en effektiv vekkeklokke, men vold tåler jeg ikke. Dra skyveknappen til høyre eller venstre under Ringelyd og varsler for å angi volumet. Mens du drar den, spilles det av et varsel, slik at du kan høre hvordan volumet endres.


Slå på Endre med knapper for å bruke volumknappene på enheten til å endre alarmvolumet. Kjøpte en gang en vekkerklokke med ekstra høyttaler til mannen da han ikke våknet av vanlig lyd. Glad jeg var oppe nesten hver dag den ringte, for hvis jeg sov hoppet jeg høyt i senga av lyden ) Kjøpte den hos en urmaker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg