onsdag 3. februar 2021

Whisky karaffel med glass

Whisky karaffel med glass

Moderne whiskyglass til restaurant. Hva skjuler seg bak trenden? ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Karaffel til hverdags og til fest. Kjøp karaffel trygt og enkelt på nett. En whiskey karaffel ble tidligere benyttet når man kjøpte whiskey rett fra tønnen i butikken.


I dag benyttes en whiskey karaffel mest av estetiske årsaker. En vakker whisky karaffel tar seg godt ut i barskapet eller fremstilt på en bokhylle. En stor fordel med whiskey karafler er at ingen ser hva slags whiskey du faktisk serverer.


Whisky karaffel med glass

STOR KARAFFEL : (liter) Den rommer en hel flaske whiskey eller vin. Tettsittende flaskepropp i gull for å holde drikken din frisk og smakfull. Det følger også med en trakt, slik at du ikke søler under påfylling. Kube er en eksklusiv whisky -serie i håndslepet krystall. Motta eksklusive tilbu nyheter, inspirasjon og konkurranser!


Whisky karaffel med glass. Disse glassene kan brukes til whisky , vann eller juice. ERIK karaffel med whiskey glass -. Eva Solo Eva Solo Kjøleskapskaraffel 1. Kjøp whiskey karaffel med gravering i vår nettbutikk Norge online. En whiskykaraffel med navn er en perfekt gave til whisky -connaisseuren. Med riktig whisky karaffel får du en meget elegant presentasjon av denne klassiske drikken.


Whisky karaffel med glass

Det er et perfekt tilbehør når du har gjester over og ønsker å by på en av dine litt finere whiskyer. Glas , Globetrotter glas fra Holmegaar Højde 1cm. Dette glas er et grog glas med pestil til omrøring. Serien består af ti glas til bl.


Server whisky fra en stilren karaffel med matchende glass. Fin detalj å ha stående framme ha framme. Perfekt som present til en venn som liker whisky. Settet inneholder glass som rommer 24cl. Settet er perfekt for enhver mann som verdsetter smaken av en eksepsjonell drink.


Whisky karaffel med glass

Alle deler kan vaskes i maskin. En sipp av en skotsk singelmalt kan umiddelbart ta deg til de skotske dramatiske landskap, til Islays lange grønne sletter og en klippe på kysten eller til Juras urørte natur og friske luft. Dette omfatter alt fra vinglass og ølglass til vanlige vannglass. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


I kategorien finner du også spesialglass til cognac, whisky , martini og champagne. Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg