torsdag 11. februar 2021

Vimpler med bokstaver

Se vårt utvalg av vimpler , bannere og andre pyntelenker her! God og myk matte som garantert blir populær blant de minste. Vimpel med bokstaver.


Her finner du vårt utvalg av forskjellig vimpler , banner og annen lekker, hengende pynt til å dekorere med ! Vi har et bredt sortiment med mange forskjellige varianter, både med figurer og farger.

Her har vi noe for de fleste anledninger, så ta en titt og la deg inspirere! Navnevimpler leveres med valgfri farge på bakgrunn, bokstaver og eventuelt kant. Se fargevalg ved å gå inn på produktet under. Om man legger inn ønsket lengde og navn på vimpelen vil en se hva prisen blir. Inneholder: vimpler (26cm x 22cm), 1klistremerker og 7. Kan brukes til bursdager, babyshower, dåp, navnedag, bryllup og andre festlige anledninger.


Pass på at du hekler med fremsiden av vimplene mot deg.

Gjenta omgang – til alle vimplene er heklet sammen, og avslutt med omgang 1. Til dåpen til Sebastian, som du kan lese mer om her, så heklet jeg en lang vimpel-rekke med bokstavene Sebastian. Om du vil ha bokstaver i vimplene så er ikke det så. Bokstavene eller logoen applikeres (sys) på flaggduken.


På vimpelens bakside blir teksten sydd speilvendt. Ja, slik er det på mer eller mindre samtlige vimpler der ute. Doble vimpler med rettvendt tekst på begge sider fungerer dårlig. Vi kan gjøre spesialtilpasninger.


Justering av anstanden til en bokstav som blir stående litt for seg selv. Pc skjermen kan gi et feilaktig inntrykk av farger, derfor oppgis Pantone farger. Opptil ½ pris i forhold til konkurrenter. Velg samme antall vimpler ovenfor som bokstaver i teksten!


Trendy og dekorerende vimpler til å pynte festlokalet med. Trykkes med en bokstav på hver vimpel, som tilsammen danner en tekst. Teksten bestemmer du teksten selv.


En ny trend og en fin dekorasjon i festrommet er vimpler trykt med ett bokstav på hver, og sammen danner en tekst.

Bruk klistremerkene og skriv det du ønsker på bannerne. Du kan velge om du vil søke i Alle kategorier eller du kan velge ett eller flere søkeområder fra menyen under. For info som ikke er relatert til kryssor så kan du slå opp vimpler i ordboka.


Det er enkelt og det sier FEST! Vi snakker om vimpler. Er det bursdagsfeiring kan man bruke vimpler med bokstaver for å gjøre ekstra stas på bursdagsbarnet. Jeg har sydd en bestilling på to rosa bokstav - vimpler til en kunde. Finerosa :O) Pris per bokstav er 70kr.


Jeg syr de på bestilling i den fargen du måtte ønske. Kort til om jeg har stoffene du ønsker på lager, og litt lengre tid om jeg må bestille noen av stoffene :) Ønsker dere alle en god fredag! Størrelsen på bokstavene tilpasses vimpelens fasong og antall bokstaver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg