onsdag 24. februar 2021

Vitrineskap glass

Oppbevaring til lave priser. Kjøp innredning til lave priser. Stort utvalg på nett! Kommode opp til rabatt. Vi har glasskap av høy kvalitet i flere utførelser. Eller det du trenger hver dag.

Finn et skap som passer deg og dine behov her. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning.


Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Flere av våre vitrineskap har glasshyller som du enkelt kan flytte opp eller ned for å tilpasse løsningen etter behov.


Har du lys i vitrineskapet vil glasshyllene gjøre at lyset fordeles i hele skapet.

Et vitrineskap med skyvedører gjør at du får plass til flere møbler, fordi de ikke tar opp ekstra plass når de åpnes. Hos IKEA finner du alt du trenger til oppbevaring av dine. Vi har et bredt utvalg av fine oppbevaringsmøbler, bokser, kurver og alt du måtte trenge for smart lagring. Hvitt vitrineskap for stuen muliggjør enkel lagring av bøker eller DVD-samlinger og samtidig vises bak en glassfront, for eksempel familiebilder i dekorative rammer.


I spisestuen vil glassvinduet være et flott sted for servise - takket være den lukkede designen vil ikke platene eller platene bli støvete, og porselenskaffeservicen kan settes i hyllene som er synlige foran. Et hvitt vitrineskap fra eksempel fra den skjønne møbelserien Paris gir lys og plass, mens et svart vitrineskap forener hygge og modernitet i hjemmet. Velg vitrineskap på ben for å få en lett innredning, på sokkel for en tradisjonell stil, eller vegghengt hvis det handler om å spare på gulvplassen. Hvilket vitrineskap er det rette for meg?


I de fleste tradisjonelle norske boliger finner du en eller annen form for vitrineskap. Denne skaptypen er spesiell fordi de har en eller flere fronter i glass , slik at de kan vise fram og stille ut praktgjenstander. Derfor har et vitrineskap fler formål, end bare å fungere som oppbevaring i stuen, og vi garanterer deg, at du også kan finne et skap, som du liker i det store utvalget vårt.


Uansett om du vil tilføye noe klassisk til stuen din, et antikt vitrineskap vil invitere naturen inn ved hjelp av et vitrineskap i eik, eller noe helt tredje. Vitrineskap er kjent for klassisk stil og prakfull fremtoning. Skapet er ikke bare praktisk, men også et vakkert element i et hvert rom. Hos Trademax er du sikret en rimelig pris på et stort utvalg av disse skapene. Skjenker og vitrineskap er romslige og ideelle til oppbevaring.


Med skjenker og vitrineskap kan du sette bort noen av tingene du bare bruker av og til. En skjenk vil gi deg mulighet til å lagre ting ute av syne mens et vitrineskap med glassdører brukes til å vise frem ditt fineste servise og glass.

Gi stuen din et elegant uttrykk med en praktisk og fin skjenk. Noen ting er for fine eller for viktige for å bli gjemt bort i stengte skap. Lag et hyggeligere og mer levende kontor med glassmonter, fylte med vakre gjenstander, fotografier og priser. Skap i glass beskytter mot støv, og med bra belysning hjelper vi deg å skape en installasjon, som kan gi glede og energi til dine medarbeidere hver dag. Glassmonter, har mange navn, som glasskap, premieskap, vitrineskap og showcase.


Glasskap for presentasjon av dine premier eller varer. Kvaliteten er unik, laget av aluminium og med 7mm herdet glass. Alle skapene har lås og spotlys. Sendes over hele landet, kort leveringstid. Leter du etter vitrineskap ? Vi har mange ulike møbler av god kvalitet til en lav pris.


Velkommen til nettbutikken Trademax! Bedre enn forventet, prisen tatt i betraktning. Lett å sette sammen, og for en gangs skyld lett å justere dører. Kunne jeg ønsket meg noe, var det litt flere hyller. Slik som skapet er nå, blir det veldig mye ubrukt plass.


Har i tillegg montert led-lys i øvre halvpart av skapet, noe som hevet skapet mange hakk. Skap og bokhyller i et rikelig sortiment. Bohus har et stort utvalg av skap og vitrineskap. I et lekkert vitrineskap kan du plassere glass , servise og andre pyntegjenstander du vil ha lett tilgjengelig i stuen.


Toppen av skjenken kan brukes som både dekorasjon og avlastning, og pynter fint opp en tom vegg.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg