torsdag 4. februar 2021

Wallsticker tavle

Lag unike barnerom og pynt veggene - Mange varianter hos Sprell - Kjøp her! Sjekk ut vårt store tilbud av flotte leker og inspirerende barneromsinteriør! Kjøp dine wallstickers online her.


Vi har et utvalg for enhver smak. Garantert full tilfredshet eller pengene tilbake.

Spar fra , , helt opptil Finn Beste Pris På Alle Dine Nå! Mange muligheter med meter wallsticker på rull. Klipp tavlen til passende størrelse og form. Hva med å trekke et gammelt barnebord?


Lage bilbane, figurer eller. Vi vil gjerne vise deg en beskrivelse her, men området du ser på lar oss ikke gjøre det. En wallsticker som er skåret ut i blank sort folie, med en medfølgende hvit tusj, som enkelt kan viskes ut, så du kan skrive på tavlen igjen og igjen.


Her er ett av våre mest populære produkter.

I en travel hverdag skjer det mange ting og spesielt når man er en stor familie med. Stor, flott tavle i form av en wallsticker. Fargen er svart, og du kan skrive på den med kritt. Sett den opp på veggen, kjøleskapet eller en dør.


Vi gir deg og din familie enkle verktøy til trygghet, motivasjon og mestring! Det å legge tilrette for gode vaner og samarbeid sparer en familie for mye stress og mas. I desember kan du gjøre om tavle wallstickersen din til et juletre, lage veggord eller som bakgrunn for annen pynt. Denne wallsticker er en ren table uden nogen tekst overhovedet, hvorfor du nemt og problemfrit kan lave den som du vil. TAVLE WALLSTICKERS – MÅNEDSKALENDER.


Om dere vil piffe opp barnerommet litt, hva med noen lekre og stilrene wallstickers? Finn Beste Pris På Alle Dine Varer. Dette er kreativ barnemoro! Mulighetene er mange, her er det bare å la fantasien løpe løpsk. Gjør en kjedelig veggflate, bordflate om til en praktisk og dekorativ kritt- tavle.


Wallsticker som hele familien kan ha gleden av! Moderne vri på den gode gamle tavlen.

Selvklebende folie gjør jobben enkel og resultatet blir veldig stilig. Smart tavle wallsticker. Kan brukes på både kjøkken, gang og barnerom. Skriv beskjeder, huskelister eller bare la barnet tegne.


Du kan skrive med kridt på tavlefolie og du kan sætte ting op med magneter på magnetfolie. Tavlerne er populære til børnefamilier. Tavle wallsticker som ugeplan En wallsticker udskåret i sort mat folie som er velegnet til kridt.


Mangler du overblik og din uge? Så er her den perfekte wallsticker. Denne ugetavle giver dig mulighed for at strukturere din uge. Du har muligheden for at skrive på wallstickeren og dermed skrive alle ugens aktiviteter ned. I dag er nettbutikken en familiebedrift som spesialiserer seg på raske, enkle og billige oppussingsvarer til.


Sort wallsticker tavle formet som en bjørn. Tilføj lidt fransk kreativitet til dit barns børneværelse - eller måske til køkkenet? Kridt hjerte tavle wallsticker. Hold orden på alle avtaler og skrive meldinger til hverandre.


Få utført din wallsticker i nøyaktig den størrelse, du ønsker! Velg bredden og så vil høyden tilpasse seg automatisk. Montert på flatt underlag.


For lengre holdbarhet, kan wallstickeren oppvarmes med f. Når det kommer til hvor man kan montere sin wallsticker , er det er faktisk kun fantasien der sætter grænser. Lag beskjeder eller la barna kose seg med tegning som ikke skader inventaret.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg