torsdag 30. juli 2020

Trillebord

Trillebord

Alltid års garanti! Vi har ingen avgifter og du får fri frakt. Witre tilbyr et bredt utvalg av vogner, rullebord tilpasset industri og lagerlokaler. Alt du trenger til arbeidsplassen. Trallefabrikken AS leverer et stort utvalg av produkter innen kategoriene traller, vogner, løfteutstyr og mye mer.


Alt fra standard produkter til skreddersøm. Den robuste konstruksjonen og fire hjul gjør det enkelt for deg å flytte trillebordet og bruke det der du vil. Det passer inn de fleste steder fordi det er så lite. Med ei kjøkkenøy eller et trillebord får du både ekstra oppbevaring og mer benkeplass.


De fleste av dem har hjul, slik at du kan rulle øya dit du trenger den. Vi produserer en rekke trillebord og andre standardprodukter til sykehus, vaskerier, storkjøkken, bakerier, matforedling, institusjoner og andre nærliggende bransjer. Våre produkter er produsert i rustfritt, syrefast, lakkert stål og aluminium- ofte kombinert med treverk. Dette kan være aktuelt for deg som har instrumenter langs vegg og ønsker enkel tilgang i bakkant. Hos oss finner du trillebord i ulike størrelser og utførelser, sånn at du kan finne et som passer til akkurat deg, ditt hjem og dine behov.


Trillebord

Les mer under Levering. Grove Knutsen selger jonex trillebord i sin nettbutikk. Se hele utvalget og kjøp trillebord fra jonex enkelt hos oss i dag! Kjøp trillebord hos Trademax. Klassikeren blant trillebord leveres nå med rustfrie hylleplater.


Standard trillebord kan leveres med underseksjoner eller hyller. Trefiberplate under hyllen. Alle øvrige detaljer er elforsinket. Ikke egnet i rent roms miljøer.


Trillebord

Rengjøringsvogn Bislett 3. Klikk på forstørrelsesglasset for å se alle detaljer vedrørende et enkelt produkt. Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. Stort utvalg av lamper, farget stoff kabler og globe pærer - alt i lys på nettet. Legg til i tilbudskurv SE DETALJER.


Kontakt oss for pris. For henvendelser utenom åpningsti vennligst kontakt oss på post. Trillevogn Kattegatt, hyller. Svithun trillebord med to eller tre hyller og mange tilvalg.


Trillebord

Hjul til trillebårer, vogner og møbler. Små og store hjul i forskjellige materialer og med ulike egenskaper. Noen er til møbler og hjul med snurrefunksjon, andre.


Velg blant ulike fasonger, farger og materialer, her.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg