onsdag 8. juli 2020

Tromsø kjøpesenter

Let us be your guide in Tromsø. Breathtaking Arctic Adventures! Her kan barna leke mens du handler. Hotell med sentral beliggenhet. Lars Monsen Store Tromsø.


Langnes Legesenter Lekia Levi’s Store Life Lindex Mani Match.

Mester Grønn Mix Monki Morris Musikkverden Musti. New Yorker Nikita Nille Noa Noa. Nordic Spas Normal Notabene Obs. Panduro Hobby Polar Gull og Ur Polarn O. Er du på utkikk etter det perfekte stedet for å slappe av, med god mat og moro sammen med familien?


Velkommen til den offisielle siden til Nerstranda kjøpesenter. Se liste over butikkene, praktiske tips, åpningstider og praktisk informasjon om kjøpesenteret. Vi tenkte å gripe et forslag fra en av våre gjester om å -igjen- holde åpent i Byparken på søndager.


Da er en tur til Nerstranda kjøpesenter en ypperlig løsning, om vi må si det selv.

Tromsø Sentrum AS eies av gårdeiere, sentrumsaktører og Tromsø Kommune. Vårt overordnede mål er å skape en god by med et attraktivt og levende sentrum. Vi skal bidra til at Tromsø sentrum er tilgjengelig, trygt, rent og vedlikeholdt område for næring, handel og fritid. Det er etablert en prosjektgruppe internt i Tromsø kommune, og en Ressursgruppe for alle grunneiere, utviklere og beboere i området. Beboerne er representert ved Gyllenborg og Prestvannet bydelsråd og Bukta vel.


Shopping i Tromsø : Se anmeldelser og bilder av shopping i Tromsø , Norge på TripAdvisor. Jekta Storsenter, Tromsø : Se anmeldelser fra reisende, artikler, bilder og gode tilbud for Jekta Storsenter i Tromsø , Norge på TripAdvisor. Et av verdens største utelivs-brands til Tromsø iTromsø erfarer: Nytt gigantutested etableres på Havneterminalen. De er sparsomme med informasjonen, men svært mye peker i retning av at det største lokalet på Havneterminalen om kort tid vil bli tatt over av Hard Rock Café.


Totalbeløpet kan deles opp og man kan handle i flere butikker med samme kort. Saldo på kortet kan man lese av i gavekortautomaten på K1. Elektroniske gavekort er.


Les alt om åpningstider i Tromsø , og åpningstider i jul og høytider. Strandtorget er det største kjøpesenteret i Lillehammer-regionen, og en del av Strandtorget Handelspark. Amfi-senteret Veita i Storgata 1ligger også i Tromsø bysentrum, rett ved gågata. Her er butikker samlet under ett tak, med bl.


Kid Interiør, Madam L, Lindex, Morris, Sportshuset og Voice of Europe. Jula Tromsø finner du sentralt plassert på Langnes handelsområde.

K vegg i vegg med Elkjøp Megastore. Like ved Kligger Jekta Storsenter med sine rundt 1butikker. I tilknytning til disse sentrene finner du godt med parkeringsplasser, både inne- og utendørs.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg