mandag 13. juli 2020

Turbin hadeland glassverk

Surrounded by forests, Norwegians have built their houses out of wood. Den vridde fasongen gjør at lyset får flott spillerom. Dette er en solid serie som passer til både hverdag og fest. Her kan du bevege deg rundt mellom verkstedene og se glassblåserne i aksjon.


Sommersalg på Turbin dessertskål, 1mm. Ordinær pris 19- NÅ 9- i vårt Fabrikkutsalg.

Dessertskålene er vakre både til dessert og som små blomstervaser. Her vises avfotograferte glass i tillegg til omriss av de ulike servisenes modeller. Besøk oss i dag og se våre produkter og priser i nettbutikken. Velkommen til en hyggelig handel! Hos oss finner du alt du trenger til kjøkkenet.


Kjøp på nett og få rask. Tekst: Lyksalig er den mann som glemmer sin. Fra sand til ferdig produkt Glassproduksjon er en omfattende og spennende prosess - fra design og grunnmaterialet san til det ferdige produktet.


Christiania Glasmagasin har alt du trenger til kjøkkenet.

Om du leter etter glassvase eller andre produkter så har vi et stort utvalg. I Kokkestua serverer vi varme og kalde lunsj- og middagsretter, og menyene er basert på populære, norske mattradisjoner. Bakeriet byr på nybakte bakervarer i alle varianter, foruten et stort utvalg påsmurte sandwicher og baguetter. I kjøleovnene står glasset i ro, og ovnene brukes til.


Hadeland Glassverk (Produsent), Høvik Glassverk (Produsent), Turbin. Problemet med å navngi Hadeland -glass fra mellomkrigsårene har vært nok så mangelfull. Ved å publisere denne katalogen står vi nå innfor et viktig brudd – kunnskapen blir demokratisk fordelt.


I forbindelse med Lysfesten, vil det ca kl 18. Styrken til denne katalogen er at det ikke bare er øyegodteri, men glass man faktisk finner på brukten eller i sitt eget hjem. Få veibeskrivelse (Opens in new tab) Arrangementer Informasjon om spillestedet.


Tilbakemeldingene fra de heldige vinnerne har vært fantastiske, så vi er meget tilfreds med leveransen Nils I. Britt glass fra hadeland glassverk selges. De kommer i et bredt utvalgt av størrelser, farger og dekor, og du kan se dem alle utstilt i vårt Showroom for belysning i Glasshytta! Vi trekker en vinner verdens fineste julegave, blant våre medlemmer i Kundeklubben, 23. Vi holder åpent hver dag. Hva som er inn og hva som er ut går i bølger.


Tykkveggig krystall med etsede og graverte motiver har lenge vært ut. Finn overnatting nær Hadeland glassverk i no hos oss. Bredt utvalg og gode priser.

Bestill hos oss, betal på hotellet. Ingen bookinggebyrer. Totalt har det vært ca glassverk i Norge frem til i dag. De fleste av dem produserte vindusglass, flasker og garn-kavler.


Finere glass som drikkeglass og karafler ble stort sett produsert av Nøstetangen, Hurdal, Gjøvik og Hadeland.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg